Nu trece o zi fără ca familia lui Ioniță și Viorica de la Clejani să nu fie în centrul atenției. De această dată s-a întâmplat la Antena 1. Aici. Mirela Vaida, care moderează emisiunea Acces Direct, a fost ținta ameințărilor lui Roger. El este fratele lui Ioniță de la Clejani.

Roger a ținut să intre în emisiunea Mirelei Vaida pentru a-și expune părerea cu privire la presupusul fiu nerecunoscut al fratelui său, cel care ar fi murit la vârsta de 8 ani. Cum discuțiile din platou l-au deranjat peste măsură, fratele lui Ioniță de la Clejani nu a stat pe gânduri. El a amenințat de două ori că, dacă ar putea, ar turna o găleată de apă opărită pe toți cei aflați în platoul emisiunii moderate de Mirela Vaida. Prezentatoarea i-a transmis că va cere ajutorul polițiștilor.

Amenințările au fost lansate în prezența Ramonei de la Clejani, fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani. Aici se mai găsea și Adriana Bahmuțeanu.

„Atât aș dori să spun și-mi cer iertare: dacă aș avea posibilitatea să arunc o găleată de apă opărită pe toată lumea care sunteți în platou…(…) De ce nu a fost la timpul acela?(…) A fost o greașeală a tinereții (n.r.- când a fost întrebat dacă știa că Ioniță are un copil cu Viorica Rudăreasa). Eu am iubit în viața mea 2.000 de femei. Dacă la fiecare și-mi cer iertare făceam dragoste și se ducea mâine și poimâne cu altul și cu altul… acum dacă eu eram un lăutar celebru trebuiau să vină toți copiii că sunt ai mei? Îmi cer iertare, pe timpul lui Ceaușescu era vorba fiecare copil trebuie să aibă un tată (n.r.- când a fost întrebat dacă Ioniță a recunoscut-o pe Ramona). Dacă aș avea posibilitatea să arunc o găleată de apă…”, a spus Roger în direct, la Acces Direct.

Reacția Mirelei Vaida în fața ameințărilor

Imediat, a intervenit Mirela Vaida. Ea i-a atras atenția că nu este în regulă să amenințe, mai ales că dorința sa a fost să intre pentru a-și expune un punct de vedere.

„E urât ceea ce faceți și e o amenințare. Eu pot să o iau ca atare. Ceea ce faceți dumneavoastră e o amenințare și eu acum sunt obligată să spun autorităților să ia în considerare această amenințare, pentru că noi nu am făcut decât să vă dăm dreptul la un punct de vedere”, a transmis Mirela Vaida.

„ Nu sunt eu pe persoană fizică vinovată de faptul că această fată (n.r.- Ramona de la Clejani) a spus că a mai avut un frate de tată cu același frate celebru. Eu, Adriana, etc., suntem aici ca și jurnaliști, eu sunt un moderator. V-am dat posibilitatea să spuneți cel mai bine ce s-a întâmplat. Eu n-am de unde să știu dacă e adevărat ce spune Ramona sau bunicii acelui copil, tocmai de aceea aveam nevoie de o altă părere.

Dumneavoastră intrați și amenințați. Ați făcut-o de două ori, deși v-am atras atenția. Eu o s-o iau de bună, pentru că mi se pare că amenințările în această țară nu sunt luate în considerare de către nimeni”, a mai spus Mirela Vaida, în emisiunea pe care o prezintă.

Trebuie spus că nu este pentru prima dată când vedeta Antena 1 este amenințată. Acum ceva vreme, o femeie a atacat-o cu o piatră în platoul Acces Direct. Acest moment i-a provocat un adevărat coșmar Mirelei Vaida, care s-a plâns că trece printr-o traumă de nedescris pe care a încercat să n-o arate.