Fulgy a scăpat. În aceste momente, el are, în sfârșit un motiv de bucurie. Ramona de la Clejani, care este sora sa, și-a retras plângerea depusă împotriva lui. Soicitarea a fost depusă după ce Ramona, cât și copiii ei au fost amenințați. Gestul neașteptat făcut de sora sa îl va ajuta pe fiul Clejanilor să scape de pușcărie, potrivit Antena 3.

Acțiunea întreprinsă de ea este total suprinzătoare, mai ales că ea a povestit, în trecut, ce a pățit din cauza fratelui ei. Ramona a spus că tânărul a amenințat-o pe ea și copiii săi cu violul. Viorica de la Clejani a reacțiat dur la adresa Ramonei. Fata a povestit, ulterior, cum a început ceartă și de ce a fost amenințată.

„Eu port același nume cu ei. Numele de scenă, numele oficial. Ramona Manole, Ramona de la Clejani. Eu port același nume cu tatăl meu. A fost o amenințare destul de cruntă.”, a spus Ramona Manole.

Cum a amenințat-o Fulgy pe sora lui

„Dacă nu te duci în televiziune și declari că tu nu ești fata lui Ioniță și te folosești de imaginea noastră, eu voi veni peste tine și peste fetele tale și te voi viola și pe tine și pe fetele tale.”, este amenințarea pe care Ramona susține că i-a făcut-o fratele său vitreg, Fulgy. „A spus că o să mă omoare. Singura metodă a fost să merg la poliție, să cer ordin de protecție, să contactez avocatul, pentru că nu se poate așa ceva. Am nevoie de protecție în momentul de față. Mă așteptăm că mama lui Fulgy să aibă o atitudine mai înțeleaptă. Păi dacă băiatul tău vine și spune că îmi violează copiii, tu vrei să îmi spui că asta e balivernă?

Singură persoană ar trebui să fie tatăl meu (Ioniță de la Clejani), să discute și să aplaneze situația. Pentru că eu am trăit niște momente de groază. Mie îmi este teamă să mai merg în mașină, să mai plec unde am treabă. Sunt nevoită să merg cu bodyguarzii după mine.”, a declarat Ramona Manole.

Chiar dacă ea a trecut printr-un adevărat coșmar, se pare că a decis, în final, să renunțe a-i mai face și mai multe probleme în justiție lui Fulgy. Ea și-a retras plângerea pentru a nu îngreuna și mai tare situația familiei tatălui său.