Mirela Vaida a dat detalii incendiare despre soțul ei. Cei doi formează un cuplu de aproape 11 ani. Mirela Vaida are 3 copii. De când au apărut aceștia, vedeta spune că lucrurile s-au schimbat.

Mirela Vaida este mai tot timpul în atenția publicului. Emisiunea de la Antena 1 aproape că îi ocupă tot timpul. Ea prezintă emisiunea „Acces direct”. Acum apare acum și în show-ul de transformări  „Te cunosc de undeva”. Vaida a povestit sărbătorește Valentine’s Day.

Trebuie subliniat că soțul său a preferat să păstreze discreția. Vaida a dezvăluit recent ce declarații de dragoste îi face soțul ei.

„Nu mai obişnuim să sărbătorim. De la primul copil încolo lucrurile s-au schimbat. Ziua Îndrăgostiţilor poate fi în fiecare zi sau se poate întâmpla să n-ai timp niciodată să mai serbezi. Pentru că suntem în permanenţă înconjuraţi de copii şi sigur că nevoile lor primează. Anul ăsta clar nu vom face ceva special duminică, pentru că în weekenduri eu filmez pentru proiectul «Te cunosc de undeva!». Cred că noi suntem destul de îndrăgostiti şi astăzi, nu trebuie să mai serbăm”, a declarat Mirela Vaida pentru Click.

Mirela Vaida este mereu suprinsă de soț

Mirela Vaida recunoaște că se întâmplă des ca soțul ei să o surprindă cu declarații simple. Chiar dacă nu sunt ieșite din comun, pentru ea contează enorm.

„Declaraţiile simple. Cum ar fi «Mă simt împlinit!», «Sunt un om liniştit, mă uit în jurul meu şi vă am pe voi, nu-mi mai trebuie nimic!», «Îmi este inima plină!».

Declaraţii foarte simple, fireşti, în care vorbim despre faptul că suntem împliniţi şi îi mulţumim lui Dumnezeu pentru ceea ce avem”, a mai spus vedeta.

Ea i-a șocat pe toți sâmbătă seară. Vedeta a fost prezentă pe scena emisiunii ”Te cunosc de undeva”, de la Antena 1. Ea s-a transformat în Shakira, iar momentul ei a fost unul cu totul surprinzător, atât pentru jurați cât și pentru telespectatori.