Mirela Vaida nu se mai ascunde când vine vorba de viața personală. Vedeta a publicat mai multe imagini, iar marele ei secret a ieșit la lumină.

Prima imagine publicată a fost cu cei doi copii ai săi, Carla, în vârstă de 5 ani, și Tudor, în vârstă de 1 an și jumătate. Însă pe lângă cei doi copii, Mirela mai are un băiețel pe nume Vladimir, în vârstă de 4 ani.

Deși nu obișnuiește să facă publice detalii din viața sa personală, de această dată vedeta nu s-a mai ascuns, iar totul a fost făcut public.

Mirela Vaida are o nouă pasiune

Pe lângă cariera din domeniul televiziunii pe care o are la Antena 1 și pe lângă faptul că este o mamă dedicată, Mirela Vaida mai are un talent ascuns: muzica.

Ea a lansat o nouă piesă în colaborare cu Formația Basarabia, care se intitulează „Bate toba mărunțel” și a postat totul pe rețelele de socializare. Vedeta apare îmbrăcată într-un costum popular, cu o floare în păr, iar fanii au rămas total surprinși să o vadă într-o astfel de ipostază.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Mirela Vaida (@mirelavaida)

Pe lângă muzica populară, artista se mai mândrește și cu rolul pe care l-a interpretat în musicalul „Mamma Mia, atât de apreciat de public.

În ceea ce privește cariera din televiziune, Mirela Vaida a avut grijă întotdeauna să-și respecte telespectatorii. Ea apare zilnic în platourile de filmare de la ”Acces Direct”, iar în tot acest timp, mai postează și clipuri video pe canalul său de YouTube în care cântă muzică populară.

Noile realizări din domeniul muzical au făcut ca prezentatoarea de la ”Acces Direct” să devină și concurentă la emisiunea ”Te cunosc de undeva”, tot de la Antena 1.

„Culmea, nu sunt prezentator!”, a glumit artista, completând: „aş fi putut să fiu poate în juriu, dar nu mă bag, pentru că Ozana şi Andreea fac treabă foarte bună, aşa că mă las pe mâna lor. Mă simt ca la şcoală, într-a XII-a, parcă învăţăm pentru bacalaureat, ne interesează concurenţa, care e mai bun, ce i-a picat fiecăruia, ce note avem, cum ne înţelegem, cine cui dă puncte…

Contează să ne simţim bine, să dăm totul pe scenă şi să ne bucurăm de momentele astea superbe, pentru că atmosfera de la Te cunosc de undeva! e tot timpul de sărbătoare!”, a dezvăluit artista.