Mirela Vaida i-a șocat pe toți sâmbătă seară. Vedeta a fost prezentă pe scena emisiunii ”Te cunosc de undeva”, de la Antena 1. Ea s-a transformat în Shakira, iar momentul ei a fost unul cu totul surprinzător, atât pentru jurați cât și pentru telespectatori.

Mirela Vaida a făcut un adevărat show pe scena. Prezentatoarea de la ”Acces Direct” a fost îmbrăcată cu o rochie roșie, scurtă, care lăsa la vedere picioarele frumoase și silueta superbă pe care o are.

Deși a avut emoții la început, totul a dispărut pe parcurs. Vedeta a cântat, a dansat, s-a distrat și a lăsat juriul cu gura căscată. Nimeni nu se aștepta să o vadă într-o astfel de ipostază.

”Am avut emoții, e ca și cum aș păși prima dată aici, pentru că este prima dată când sunt concurent. Dacă un artist nu are emoții la fiecare intrare în scenă, atunci acela nu e artist”, a spus Mirela Vaida.

Mirela Vaida i-a lăsat mască pe toți

Andreea Bălan și Ozana Barabancea au fost cele mai surprise. Artista nu se aștepta nicioată să o vadă pe Mirela dansând într-un așa fel.

”Nu mă așteptam vreodată să o văd pe Mirela Vaida să danseze. A dansat foarte bine, a dat din șolduri. Apreciez dificultatea, ai fost foarte sexi, Mirela”, a spus Andreea Bălan.

Cuvinte de laudă au venit și din partea Ozanei Barabancea. Aceasta s-a declarat încântată de vocea prezentatoarei tv și i-a transmis numai încurajări. De asemenea, Ozana nu a crezut deloc în emoțiile Mirelei, ba chiar a văzut multă experiență și siguranță.

”Ești omul potrivit la locul potrivit. Eu nu te cred că tu ai emoții, tu ai foarte multă experiență, ești o cântăreață cu o voce mare, cred că ți-a fost dor de scenă. Ești foarte bună. Ești foarte sigură pe tine. Te felicit și te iubesc”, a spus Ozana Barabancea.