Mirela Vaida a pufnit în plâns în fața tuturor, în direct. Prezentatoarea tv s-a arătat extrem de nervoasă după declarațiile scandaloase făcute de bunicii gemenilor.

Mai exact, femeia a recunoscut că știa cu ce se ocupă Andreea, adică mama celor doi, respectiv cu prostituția și cu cerșitul. În același timp, femeia i-ar fi propus acesteia să dea gemenii în grija statului, în speranța că vor fi adoptați de către o familie cu condiții mai bune, însă s-a lovit de refuzul fiicei sale, care s-ar părea că îi ținea pe cei mici pentru a primii alocațiile lor.

Mirela Vaida a fost afectată cel mai mult de faptul că fiul său care are aceeași vârstă cu gemenii căzuți de la balcon, la doar doi anișori și câteva luni. Totodată, prezentatoarea tv a găsit-o vinovată pe mama celor doi, spunând că aceasta nu avea nicio activitate mai importantă de desfășurat în locul supravegherii copiilor săi.

Totodată, ea a mai adăugat că ce s-a întâmplat la Ploiești este strigător la cer, dar și dureros.

”Este revoltător!”

„Ne rugăm de stat să nu ne ia copiii, că lor le e cel mai bine lângă mama lor, că numai mama poate să îi iubească și să îi îngrijească, că din puținul ei își rupe de la gură și le pune pe masă. Și iată că sunt situații în care mai bine îi lua statul și creșteau copiii ăștia fără mamă, dar rămâneau întregi, nu mureau astăzi. Este strigător la cer, este dureros. Am copil de vârsta lor, și de câte ori văd această știe, îmi imaginez copilul meu mort acolo, căzut de la etajul 10”, a spus Mirela Vaida în direct.

Prezentaotarea tv s-a arătat extrem de revoltată de atitudinea mamei care nu își supraveghea copiii, făcând cu totul altceva, ea fiind ulterior anunțată de polițiști că cei doi copii au murit.

„Este revoltător! Mama nu avea altă treabă, stădea pe telefon, pe Facebook, asculta manele. Ea nu avea altă treabă, nu făcea mâncare, nu dădea cu aspiratorul, nu îi făcea băiță ăluia mai mare, nu făcea teme, nu făce animic. Stădea în pat și i-a venit Poliția la ușă să îi spună „Doamnă, ți-au murit copiii, au căzut de la balcon”. Este de nedescris”, a spus, printre lacrimi, Mirela Vaida, în direct.

De menționat este faptul că mama Andreei era trecută în evidența Primăriei ca fiind cea care avea gemenii în grijă. Totodată, ultimele informații au arătat că DGASPC-ul știa că mama copiilor se ocupă cu prostituția și cerșitul alături de cei mici, însă nu au luat nicio măsură în acest sens.