Nimeni nu se aştepta la aşa ceva din partea Mirelei Vaida şi totuşi s-a întâmplat. După mai multe zile la rând în care a făcut legea pe segmentul 17.00-19.00, Acces direct şi Antena 1 au pierdut fotoliul de lider al audienţelor la nivel naţional pe mai multe sloturi de audienţă în faţa celor de la PRO TV.

Lovitură teribilă pentru Mirela Vaida

A fost o adevărată lovitură teribilă pentru Mirela Vaida. Joi după-amiază, Antena 1 a fost întrecută de PRO TV pe mai multe sloturi de audienţă, ceea ce se întâmplă foarte rar. La ora 17.00 a început pe Antena 1 Acces direct, la concurenţă cu Ştirile PRO TV şi cu show-ul Puterea dragostei de la Kanal D.

Acces direct a început foarte bine şi şi-a asigurat fotoliul de lider pe primele trei sloturi de audienţă. Au fost cifre de aproape 4 sau au depăşit 4. Totuşi, PRO TV s-a ţinut aproape şi se vedea că oricând poate depăşi Antena 1. Asta s-a întâmplat pe ultimul sfert al orei 17.00. Ştirile PRO TV au fost primele, cu 3,7 rating, faţă de 3,5 Acces direct. Pe toată durata orei 17.00, Kanal D a fost pe locul 3 cu show-ul Puterea dragostei.

Mirela Vaida, probleme cu Cabral

De la ora 18.00 a continuat pe Antena 1 a doua oră de Acces direct, iar PRO TV a contracarat cu emisiunea prezentată de Cabral, Ce spun românii. Pe Kanal D a început a doua oră de emisie a show-ului, Puterea dragostei. Pe primul slot al orei a fost o egalitate perfectă între Antena 1 şi PRO TV la nivel naţional, fiecare a avut rating 3,6.

Apoi, Acces direct şi-a asigurat al doilea slot al orei, dar Cabral a revenit din urmă şi în intervalul 17.30-17.45 a întrecut din nou Antena 1, cu 4,4 rating la nivel naţional, mult peste Acces direct, cu 3,3. Totuşi, Mirela Vaida a câştigat ultimul sfert al orei. Şi pe toată durata orei 18.00, Kanal D s-a situat pe locul 3 al audienţelor, cu show-ul Puterea dragostei.