Probleme mari pentru Tavi Clonda, soţul Gabrielei Cristea de la Kanal D. Cântăreţul a rămas fără soţie după ce Gabriela Cristea a plecat de acasă.

O vedetă Kanal D a plecat de acasă

Tavi Clonda e disperat. Îşi petrece marea majoritate a timpului, singur, la lumina lumânării. De când Gabriela Cristea a plecat de acasă, cântăreţul e disperat. Artistul a postat mai multe filmulețe pe Instagram în care le povestește fanilor lui cum a rămas fără curent, după doar câteva fulgere și tunete, dar și ce pagubă a făcut pe timpul pandemiei, atunci când i s-au ars toate electrocasnicele.

Mai mult, soțul Gabrielei Cristea îi îndeamnă pe urmăritorii cuplului să fie foarte atenți la furnizorul de electricitate pe care îl aleg, asta pentru că el are numai reproșuri de adus companiei la care are de gând să facă plângere.

Tavi Clonda, situaţie disperată

„Acum două săpămâni a fost iarăși o furtună, mi-a mai ars diverse lucruri prin casă, dar nu asta este problema. Anul trecut în pandemie, vă spun așa pe scurt, chiar când începuse prin aprilie, a căzut curentul și mi-a ars cam tot din casă, însemnând cuptoare, televizoare, nenorociri! Am făcut plângere. Au venit să constate lucrurile.

Bă, nu mai zic. Toți acumulatorii, de la lanterne la orice aspiratoare de mână, orice era în priză și neaprinse mi s-au ars. Paguba a fost undeva pe la, ca să zic eu, 150 de milioane, 15.000 RON sau mai mult. Ușile de la garaj, mașinile de spălat…e mai mult de 15.000 RON. Oricum jumătate de stradă merge, jumătate nu. Nu se poate așa ceva de la o simplă adiere de vânt. Mă voi transfera foarte urgent și voi face plângere.

Aveți grijă ce furnizor electric vă luați. Mai bine vă luați o eoliană! ” a spus Tavi Clonda, vizibil nervos, de la lumina lumănărilor pe care le-a aprins în curte.

Gabriela Cristea, la filmările unei noi emisiuni

În timp ce responsabilitățile casei au căzut pe capul lui Tavi Clonda, Gabriela Cristea se bucură de puțin timp liber. Dar nu oricum, căci prezentatoarea tv se află în Bacău, la filmările unei emisiuni.

Vedeta se relaxează pe cinste alături de colegii ei. A filmat câteva secvențe de la o petrecere a colegilor de pe platoul de filmare, unde Andreea Antonescu se dezlănțuie și dansează ca o adolescentă, pe mese. „ Prima seară și prima dată la Bacău…singură! Despre restul vă povestesc zilele următoare și fac și poze. ” a scris Gabriela Cristea la o poză postată recent, din hotelul unde este cazată.

Sursa foto: Facebook / Gabriela Cristea