Mirela Vaida continuă să fie regina audienţelor şi în plină vară. Emisiunea ei, Acces direct, de la Antena 1 nu le dă abdolut nicio şansă adversarilor de la PRO TV şi Kanal D. Asta s-a întâmplat şi în prima zi a acestei săptămâni. Audienţele la nivel naţional au fost de partea Mirelei Vaida.

Mirela Vaida a dat marea lovitură

Mirela Vaida îşi domină copios toţi adversarii. Luni după-amiază, de la ora 17.00, Antena 1 a fost lider autoritar de audienţă la nivel naţional, cu emisiunea Acces direct. Pe Kanal D a început Puterea dragostei, iar PRO TV a contracarat cu Ştirile PRO TV de la amiază.

Conform cifrelor de audienţă la nivel naţional consultate de către capital.ro, Antena 1 şi-a făcut praf toţi adversarii. Audienţa a fost de peste 5 încă de la începutul orei şi a urcat la peste 6 rating pe următoarele sloturi. PRO TV s-a mulţumit cu locul secund, iar Kanal D a fost abia pe locul al treilea cu Puterea dragostei.

Mirela Vaida l-a bătut şi pe Cabral

Şi de la ora 18.00, trendul audienţelor de la nivel naţional s-a menţinut acelaşi. Pe Antena 1 a început a doua oră de Acces direct, iar pe Kanal D a doua oră a show-ului Puterea dragostei. PRO TV a încercat să contracareze cu emisiunea prezentată de către Cabral, Ce spun românii.

Chiar şi aşa, nivelul audienţelor a fost unul ridicat tot pentru cei de la Antena 1 cu Acces direct. Pe primele două sloturi de audienţă la nivel naţional Mirela Vaida a avut peste 6 rating, la mare distanţă de concurenţă. Abia pe ultimele două sloturi de emisiune cifrele au mai scăzut, dar PRO TV abia a reuşit să se apropie, dar nu să depăşească Antena 1.

Astfel, pe toată durata celor două ore de emisiune, Mirela Vaida a fost prima în topul audienţelor la nivel naţional. PRO TV a reuşit doar locul al doilea, în timp ce Kanal D s-a situat pe a trei poziţie, la nivel naţional.