Surpriză totală miercuri după-amiază în topul audienţelor la nivel naţional. Mirela Vaida, supranumită şi regina audienţelor, a avut mari probleme în faţa concurenţei de la PRO TV. A pierdut categoric pe mai multe sloturi de audienţă şefia cu emisiunea Acces direct.

Mirela Vaida e terminată

Probleme mari pentru Mirela Vaida miercuri după amiază. Acces direct a început la ora 17.00, atunci când a fost la concurenţă cu Ştirile PRO TV şi cu Puterea dragostei de la Kanal D. Doar două sloturi de audienţă a reuşit Mirela Vaida să cuccerească cu emisiunea ei, Acces direct. Restul de două au fost cu Ştirile PRO TV lider de audienţă. Kanal D şi Puterea dragostei au terminat abia pe locul al treilea.

Cabral, lovitură totală pentru Mirela Vaida

De la ora 18.00, a început pe PRO TV emisiunea lui Cabral, Ce spun românii. Antena 1 a continuat cu a doua oră de emisiune a Mirelei Vaida, Acces direct, iar Kanal D, de asemenea, a continuat cu Puterea dragostei. Aceleaşi probleme a avut Mirela Vaida.

A câştigat primele două tronsoane de audienţă la nivel naţional, cu 4,8 şi 4,9 în faţa lui Cabral şi a emisiunii Ce spun românii. Ultimele două sloturi de audienţă ale orei au aparţinut însă celor de la PRO TV. Cifrele de audienţă ale emisiunii prezentate de către Cabral, Ce spun românii au fost excepţionale la nivel naţional.

5,5 şi 5,3 a avut emisiunea Ce spun românii, la mare distanţă de locul secund pe care l-a ocupat emisiunea Mirelei Vaida, Acces direct. Pe toată durata orei 18.00, la fel ca la ora 17.00, Kanal D a fost pe locul al treilea cu audienţele la nivel naţional, datorită show-ului Puterea dragostei.