Surpriză imensă în televiziune. Reginal audienţelor de la Antena 1, Mirela Vaida, a încasat o lovitură la care nu s-ar fi aşteptat vreodată. A pierdut bătălia audienţelor pe mai multe sloturi, la nivel naţional, cu rivalii de la PRO TV. Totul s-a întâmplat luni după-amiază, la nivel naţional.

Umilinţă cruntă pentru Mirela Vaida

Nimeni şi nimic nu anunţa răsturnarea de situaţia la nivel de audienţe pe tronsonul naţional. La ora 17.00, a început pe Antena 1 Acces direct, în timp ce pe PRO TV au început Ştirile PRO TV, buletinul informativ al amiezii. Kanal D a contracarat cu show-ul Puterea dragostei.

Primele trei sloturi de audienţă ale orei 17.00 au aparţinut Mirelei Vaida care nu le-a dat nicio şansă adversarilor. Conform cifrelor de audienţă consultate de către capital.ro, Acces direct a avut ratinguri de peste 5, la distanţă de Ştirile PRO TV de pe locul secund şi Puterea dragostei de la Kanal D, care a terminat pe locul al treilea.

Problemele pentru Mirela Vaida au început pe ultimul tronson de audienţă al orei 17.00. 4,5 a avut Ştirile PRO TV, la mare distanţă de Acces direct care nu a mai reuşit decât un rating de 3,9.

Cabral a depăşit-o pe Mirela Vaida

Trendul descrescător al emisiunii Acces direct a continuat de la ora 17.00, când pe PRO TV a început emisiunea prezentată de către Cabral, Ce spun românii. Primele sloturi de audienţă ale orei au aparţinut Mirelei Vaida cu cifre de 4,8. PRO TV a fost pe locul secund, iar Kanal D cu Puterea dragostei pe locul 3.

Ultimele două sloturi de audienţă ale orei au reprezentat însă o dezamăgire cruntă pentru Mirela Vaida. Cabral a depăşit-o fără probleme cu emisiunea Ce spun românii. PRO TV a avut cifre de audienţă de peste 5 la nivel naţional, 5,1 şi 5,2, în timp ce Antena 1 a fost la mare distanţă, abia pe locul al doilea. Kanal D şi Puterea dragostei au fost constant pe locul 3 pe toată durata orei 18.00.