În emisiunea sa de luni seară, Mircea Badea a sugerat că Gabriela Firea i-a ieșit complet de la suflet și că îi pare rău că a mers să o voteze la ultimile alegeri locale. Deși nu este prima dată când face o referire negativp la Primarul Capitalei, de data aceasta furia i-a fost provocată de o postare a sociologului Mirel Palada.

"Ce buni sînt banii comuniștilor corupți atunci cînd sînt buni, că sînt mulți. V-am spus că tefeleii nu au dublă masură. Ei au doar principii cu geometrie variabilă.

Bogdan Naumovici: "Cum, cum? Super conferința IAA ia 100.000 de euro de la Firea și încă 100.000 de la Dăncilă și nu e boicotată instantaneu?! Ț, ț, ț… :)))"

Pentru cine nu știe, IAA = International Advertising Association. Ăia cu reclamele, cu publicitatea. Breasla aia profesională tefelisto-principială de face spume la gură că trebuie boicotate reclamele pe televiziunile neconvenabile ideologiei lor progresist-imperialiste.

Vă place cum își iau tara înapoi? Și e de-abia începutul. Hai, luați cu suta de mii de euro de la comuniști. Beți încet, că-i rece…

LATER EDIT: Hai, că mi-am adus aminte. Ce diferență o fi oare între cei din industria de publicitate (agenții, clienți, canale media) care într-o zi urlă ca sînt comuniștii nasoi, că trebuie boicotați, iar în alta iau sute de mii de euro de la ei,

și distinta tefelistă deontoloagă Oana Pellea care într-o zi ia zeci de mii de la Guvernul României pentru proiectele sale și pe urma urlă că nasoii de comuniști sînt comunisti și corupți?

Sau Victor Rebengiuc, care într-o zi ia bani din publicitatea facută unor agenții guvernamentale, ca pe urmă să emită virtuoase trăiri indignate anti-PSD?

Cum se împacă toate astea în capul lor deontologic și plin de principii? De ce nu se zvîrcolesc noaptea pe covor, chinuiți de remușcări?

Săracu Raskolnikov, e rotisor deja în mormîntul său fictiv. Nu-l mai bagă nimeni în seamă. Nici remușcările nu mai sînt ce-au fost", a fost postarea lui Palada pe facebook, care l-a făcut pe Mircea Badea să se dezlănțuie împotriva Gabrielei Firea.