Mircea Badea este extrem de nemulțumit de Guvernul condus de Viorica Dăncilă și nu scapă nicio ocazie de a ataca executivul, când vine vorba despre o decizie pe care întârzie să o ia. Este vorba despre sponsorizarea cu bani de la bugetul de stat a Grupului de Dialog Social, un celebru ONG care critică aspru puterea. „Această nesimțire mă oripilează”, a spus Mircea Badea.

„Guvernul Dăncilă, nici până astăzi, nu a dat afară Grupul pentru Dialog Social de pe lista cu ONG-uri care iau bani din buget, ONG-uri de interes public se numesc. Iau bani și sediu de la buget. Nici până astăzi, Guvernul Dăncilă, în nesimțirea care îl caracterizează, nu a acționat. Această nesimțire mă oripilează. Dăncilă și PSD profită că unii ca mine nu vor să voteze naziști. (…) Guvernul Dăncilă este de o nesimțire intolerabilă. Guvernanții sunt nesimțiți în privința banilor mei”, a spus Mircea Badea, la emisiunea sa ‘In gura presei’ de la Antena 3.

Mircea Badea și-a exprimat nemulțumirea cu privire la această situație de mai multe ori și a cerut public premierului să elimine de pe lista ONG-urilor care primesc bani de la bugetul de stat a GDS.