Mircea Badea a atacat-o dur pe Andreea Esca după ce realizatoarea de la Pro TV s-a fotografiat într-un lan de porumb și a scris „Nu face pe moarta-n păpușoi!”.

Vedeta de la Antena 3 a reacționat dur: „Andreea Esca se pozează cu ochelarii ăia rotunzi, de sudură… OK. Înţeleg că este într-un lan de porumb şi zice „Nu face pe moarta în păpuşoi”. Ce? Nu face pe moarta în păpuşoi? Fă pe via în păpuşoi! Poate exista vie în lanul de porumb? Ar fi cam ciudat pentru vie să se afle în lanul de porumb”, a comentat Mircea Badea.

Ulterior, vedeta de la Antena 3 a s-a referit şi la unul dintre cei mai de succes influenceri din România. El a făcut referire la un fragment dintr-un vlogg al lui Dorian Popa.

„Altfel, ştii că ai reuşit în viaţă atunci când Dorian Popa, aflat în top 3 influenceri din România, ţi-a preluat cuvântul „ghiorlan”. Atenţie! Suntem buni. Îţi dai seama dacă ne prelua Selly?”, l-a întrebat, retoric, Badea pe producătorul său, în timpul emisiunii.

Nu este prima dată când Mircea Badea comentează dur prestația anumitor persoane publice. În trecut, el a declarat că, în ciuda nemulțumirii exprimate de voci importante ale comunității medicale, legea carantinării trebuie să cadă și va cădea la CCR, în urma contestației făcute de Avocatul Poporului. Realizatorul de televiziune a fost extrem de nemulțumit de reacția unui cunoscut medic, respectiv Managerul Institutului „Victor Babeș” din București, Emilian Imbri. Mircea Badea a pornit, atunci, în emisiunea sa de la Antena 3, ”În gura presei”, un adevărat război la adresa legii care impune carantinarea și izolarea obligatorie a persoanelor infectate cu noul coronavirus, chiar dacă aceste sunt asimptomatice.

„Azi medicul Imbri făcea apologia dictaturii medicale. A zis că este vremea dictaturii medicale. Eu spun că nu este vremea niciunei dictaturi pentru că facem parte din UE, din NATO, suntem în parteneriat strategic cu SUA. Faptul că unii dintre medici au fantasme cu dictaturi în care sunt ei niște micuți dictatori și-și exercită o putere discreționară așa cum înțeleg ei… este greșit. Așa ceva nu se va întâmpla în România pentru că va interveni CCR. Ce mă va interesa pe mine în viitor este ca medicul Imbri să nu mai fie manager la ”Victor Babeș”, ba chiar să susțină un examen de o anumită specialitate”, a spus Mircea Badea, în direct la Antena 3.