Badea a fost dat în judecată de judecătoarea Camelia Bogdan.

„Ceea ce mă interesează este că în România sunt judecători precum Camelia Bogdan, care decid soarta oamenilor. Adică să discutăm despre şosele, alei şi alte şmecherii, dar cum facem cu judecătorii aştia gen Camelia Bogdan?

Problema nu e că ne-a dat duduia asta în judecată. Sperăm să nu dăm peste o onorată instanţă cum e Camelia Bogdan. Problema reală, când ne uităm la această listă, este să ne dăm seama că în România sunt judecători cum e duduia.

Ceea ce mi se pare foarte tare este că doamna Camelia Bogdan a dat în judecată chiar şi Serviciul Român de Informaţii, asta mi se pare ceva sublim. Peste nivelul asta ce să mai existe?

EVZVezi acum oferta!
O problemă mare este că această duduie a decis definitiv şi irevocabil în legătură cu libertatea unor oameni. Când te uiți la lista aia de entităţi şi cetăţeni daţi în judecată de Camelia Bogdan realizezi „pacheţoiul de problemoaie” pe care le are societatea românească în care funcţionează onorata instanţă.

Am atâtea procese. Pe unele le câştig, pe unele le pierd, mi-e greu să cred că voi pierde acest proces. Se poate întâmpla orice. Poate o să ajungă procesul la o onorată instanţă similară Cameliei Bogdan. Se poate întâmpla şi asta. Sunt probabilităţi importante în direcția asta. Nu despre acest lucru îmi fac eu griji.”, a spus Mircea Badea la Antena 3.