Starea de urgență ne-a făcut pe toți să ne schimbăm mai multe obiceiuri. Din cauza pandemiei de coronavirus s-a închis aproape tot, inclusiv frizeriile. Datorită acestor măsuri Mircea Badea s-a văzut nevoit să se tundă de unul singur. Ce a ieșit, a surprins pe toată lumea.

Mircea Badea a spus adevărul

Vedeta Antenei 3 s-a tuns de unul singu, în propria baie. Când a ajuns la postul de televiziune nimeni nu l-a mai recunoscut. Badea era extrem de mândru de realizarea lui și a spus în direct că noua tunsoare este identică cu cea a șefului DSU, Raed Arafat.

”Da, m-am tuns ca Raed Arafat. Care e problema? Singur, în baie… Ce face omul singur în baie? Se tunde cu mașina… Așa a ieșit” a explicat Mircea Badea, în cadrul emisiunii În gura presei.

Imediat, Victor Ciutacu de la România TV a reacționat. Acesta i-a transmis prin intermediul unui mesaj că nu seamănă deloc cu Arafat. Mai mult, Ciutacu l-a ironizat pe prietenul său de la Antena 3.

”Raed, îmi zice Ciutacu, totuși, nu pare tuns cu ciobul. Băi, nene, eu n-am atâta experiență, cu ciobul, cu neciobul, râde ciob de oală spartă, cum era” a mai spus Mircea Badea, într-un moment al emisiunii.