''În perioada 2017 – 2018 se vor realiza studiile de fezabilitate, urmând ca execuţia lucrărilor pentru modernizarea Staţiei Timişoara să se desfăşoare în perioada 2018 – 2020, dar asta nu înseamnă că Staţia Timişoara Nord nu este în atenţia CFR Infrastructură', a declarat ministrul Răzvan Cuc, într-o conferinţă de presă, la Timişoara.

Potrivit acestuia, în acest an, cei de la CFR SA vor majora suma la peste două milioane de lei, toate aceste alocări fiind din fondurile proprii şi vor avea ca destinaţie lucrări de eficientizare energetică şi reparaţii la clădirea corpului E al clădirii, precum şi lucrări de reparaţii la peroane şi copertine, acces tunel pietonal şi grupuri sanitare.

''Staţia Timişoara Nord este inclusă într-un proiect de amploare, de modernizare a 47 de staţii de căi ferate (…), valoarea totală a proiectului este de circa 82 de milioane de lei. Anul trecut au fost alocate sume în cuantum de 1,9 milioane de lei pentru lucrări de reparaţii la clădirea pentru călători (din Timişoara – n.r.), holul caselor de bilete, sistemul de informare şi avizare public călători şi tunelul pietonal'', a mai spus ministrul Transporturilor. Agerpres