Ministrul Marius Budăi a făcut o serie de afirmații menite să-i provoace panică printre români. El a spus că liberalii vor pregăti niște surprize nu foarte plăcute. Mai mult chiar, ministrul Muncii a dezvăluit că l-ar fi auzit pe Ludovic Orban spunând că toate veniturile vor fi impozitate.

”Eu am citiat din colegii liberali și l-am auzit pe Orban cum spunea că scutirile de impozit date de PSD sunt doar niște tertipuri și că orice venit se impozitează. Însemană că pensiile sub 2.000 de lei se impozitează, cu siguranță se reintroduce 5,5% sănătate, pentru că așa a spus tot premierul desemnat și mai spune că în analizele lor ori trebuie redus salariul minim la 1.000 de lei, ori trebuie desființat pentru că e un element care nu e bun în economie. O singură căutare pe internet îmi va da dreptate. A spus că orice venit se impozitează.

Urmează haos bugetari! A declarat din 2017 până acum că nu sunt bani de salarii și pensii. Acum spune că sunt bani. E clar că se minte. Românii stau cu lacrimi în ochil și ascultă declarațiile Președintelui și ale premierului desemnat. Eu sunt prin țară acum și transmit mesajul părinților și bunicilor în lacrimi care vă roagă să nu îi mai panicați”, a comentat Marius Budăi, la Antena3.