Ministrul Finanţelor, Florin Cîţu, a declarat că duminică, în ziua celui de-al doilea tur de scrutin pentru alegerile prezidenţiale, se face „încă un pas” pentru a avea o „Românie normală”, conform Agerpres.

„Am votat clar pentru o Românie normală. Astăzi facem încă un pas pentru a avea această Românie normală. Am început cu moţiunea de cenzură, învestirea noului Guvern şi acum încercăm să definitivăm acest proces – România normală. Mai avem câţiva paşi în anii următori”, a spus Cîţu, potrivit Digi 24, după ce a votat la o secţie de la Şcoala gimnazială nr. 24 din Bucureşti.

El a subliniat că este foarte important ca românii să iasă la vot şi a adăugat că diaspora a dat un exemplu extrem de bun, votându-se în număr foarte mare. „Este un semnal foarte bun pentru cei din ţară şi un semnal clar că românii din diaspora vor schimbare”, a susţinut Cîţu.

„Sunt sigur că şi în România oamenii vor ieşi la vot. Procesul de vot merge foarte rapid, nu pierd mult timp, totul este făcut ca la carte, deci merită, românii merită votul. După 30 de ani de la Revoluţie nu mai avem nicio scuză să nu votăm astăzi”, a menţionat ministrul.