Un milionar român dat în urmărire generală și-a schimbat complet înfățișarea. Poliția Română încă folosește o poză veche cu el

Milionarul Ioan Neculaie a fugit de condamnarea pe care o avea, iar acum este dat în urmărire generală. El apare pe site-ul Poliției Române la rubrica ”urmăriți general”, însă fotografia de acolo nu mai corespunde cu realitatea.

Fostul proprietar al companiei Prescon Group, cel care controla acum câțiva ani producătorul de autocamioane Roman Brașov, a investit o adevărată avere în operații estetice.

Ioan Neculaie arată cu totul diferit, după ce a apelat la ajutorul medicului estetician, motiv pentru care fotografia de pe site-ul Poliției Române nu mai este deloc relevantă.

Așadar, semnalmentele ce reies din fotografie sunt complet diferite – acum, el are chipul mult mai întinerit și fața alungită, în timp ce forma ochilor și a bărbiei sunt schimbate, transmite Antena 3.

Sursă: Antena 3
Sursă: Antena 3

A ieșit din închisoare în 2018

Ioan Neculaie a ieşit din închisoare în vara anului 2018, după 6 luni petrecute după gratii pentru încălcarea regimului armelor şi muniţiilor.

„Am planuri foarte mari. Să văd ce pot realiza din ele. În primul rând sper să câştig procesul care se judecă la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, cum ar veni am făcut puşcărie degeaba. Nu-i nimic, asta e.

În principiu mă interesează să am cazierul curat, nu aveam ce căuta aici, eu mi-am executat pedeapsa. Asta e”, a spus omul de afaceri braşovean în momentul în care a fost eliberat.

Ioan Neculaie a mai fost cercetat pentru două infracţiuni de evaziune fiscală, fals în înscrisuri sub semnătură privată, delapidare cu consecinţe deosebit de grave şi spălare de bani.

Anchetatorii au stabilit că, în perioada martie 2013 – mai 2015, în calitate de acţionar majoritar la SC ICIM S.A. Braşov şi SC Fotbal Club Braşov S.A., el s-a asociat cu Stelian Florin Păunescu (director economic în cadrul grupurilor de firme Prescon SA şi Roman SA şi preşedinte al Consiliului de Administraţie al ICIM Braşov şi FC Braşov) şi cu Corina Eugenia Slăvilă (jurist în cadrul grupului de firme controlate de Neculaie).