Bărbatul în vârstă de 62 de ani şi-a injectat botox pentru a scăpa de riduri, şi-a vopsit părul şi şi-a lăsat barba să crească, conform fanatik.ro

Istoricul recent al lui Ioan Neculaie

Ioan Neculaie a ieşit din închisoare în vara anului 2018, după 6 luni petrecute după gratii pentru încălcarea regimului armelor şi muniţiilor.

Ioan Neculaie a mai fost cercetat pentru două infracţiuni de evaziune fiscală, fals în înscrisuri sub semnătură privată, delapidare cu consecinţe deosebit de grave şi spălare de bani. Anchetatorii au stabilit că, în perioada martie 2013 – mai 2015, în calitate de acţionar majoritar la SC ICIM S.A. Braşov şi SC Fotbal Club Braşov S.A., el s-a asociat cu Stelian Florin Păunescu (director economic în cadrul grupurilor de firme Prescon SA şi Roman SA şi preşedinte al Consiliului de Administraţie al ICIM Braşov şi FC Braşov) şi cu Corina Eugenia Slăvilă (jurist în cadrul grupului de firme controlate de Neculaie).

O schimbare majoră. Este de nerecunoscut

„Am planuri foarte mari. Să văd ce pot realiza din ele. În primul rând sper să câştig procesul care se judecă la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, cum ar veni am făcut puşcărie degeaba. Nu-i nimic, asta e. În principiu mă interesează să am cazierul curat, nu aveam ce căuta aici, eu mi-am executat pedeapsa. Asta e”, a spus omul de afaceri braşovean în momentul în care a fost eliberat.

Cu noua înfăţişare nu mai seamănă deloc cu bărbatul din urmă cu 2 ani. El s-a pozat de curând, iar imaginea a ajuns pe rețelele de socializare.