Miliardarul este suspectat de agresiune sexuală, conform stirileprotv.ro.

De asemenea, conform purtătorului de cuvânt al poliției din Minneapolis, pe numele lui Richard Liu a fost demarată și o investigație, refuzând, însă, să ofere mai multe detalii legate de arest. Cu toate acestea, miliardarul chinez a fost eliberat la doar câteva ore de la arest, compania sa indicând lipsa dovezilor ca motiv.

”În timpul unei călătorii de afaceri în Statele Unite, domnul Liu a fost interogat de poliție în Minnesota, în legătură cu o acuzație nefondată”, a precizat compania într-un comunicat, citat de The Guardian.

“Poliția locală a stabilit rapid că acuzațiile aduse domnului Liu sunt nefondate, astfel că a putut să-și reia activitățile de afaceri așa cum fuseseră ele plănuite inițial”, mai arată comunicatul.

Conform indexulului Blomberg al miliardarilor, Richard Liu are o avere estimată la 7,33 miliarde de dolari. Iar JD.com, compania fondată de el la sfârșitul anilor 90′, este una dintre cele mai mari platforme de e-commerce din China și totodată unul dintre cei mai mari competitori ai gigantului Alibaba pe piața internă.


Te-ar putea interesa și: