Artistul Mihai Budeanu, membru al trupei 3 Sud Est este infectat cu coronavirus și a fost nevoie să fie internat la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Municipal Medgidia.

Pe pagina oficială de Facebook a trupei a fost postat un mesaj prin care colegii informează că acestuia i se administrează plasmă și un tratament de specialitate.

Mai mult decât atât, colegii de trupă speră ca starea de sănătate a lui Mihai să se îmbunătățească cât mai repede.

Respectați regulile

În plus, membrii trupei îi sfătuiesc pe fani să respecte regulile de protecție impuse pentru că nu este de joacă cu acest virus.

„Da, este adevărat. Colegul nostru Mihai este infectat cu Covid 19 şi este internat în secţia de terapie intensivă a Spitalului Municipal Medgidia. I se administrează plasmă şi tratament de specialitate. Să sperăm că starea lui se va îmbunătăţi cât mai repede. Nu este de joacă cu acest virus!!! Aveţi grijă de voi şi de cei din jurul vostru respectând regulile de protecţie. Vă ţinem la curent cu starea lui Mihai”, este mesajul postat, vineri, pe pagina de Facebook a trupei 3 Sud Est.

Violeta Alexandru a anunțat recent că are coronavirus

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anunțat printr-un mesaj pe pagina de Facebook că a fost testată pozitiv pentru coronavirus.

Violeta Alexandru a subliniat că va urma tratamentul indicat de către specialiști și va lucra de acasă în următoarea perioadă.

„Am atât de multă treabă (și îmi și place ceea ce fac) încât, chiar și cu acest rezultat pozitiv la testul pentru covid, voi continua să muncesc de acasă. Voi fi chiar mai activă și mai eficientă, la Minister se mai întâmplă să mă întrerup des pentru că apare o urgență și dacă tot sunt acolo, întrerup ce fac și o rezolvăm. Parte dintre aceste urgențe (așa e viața la Ministerul Muncii) vor fi acum preluate de echipa de conducere a Ministerului.

Am puțin mai multă liniște în perioada zilelor următoare ca să trec prin toate, absolut toate evaluările și verificările pe care le-am cerut instituțiilor pe care le coordonez. Voi fi la telefon pentru a ajunge la rezultatele la care nu renunț până în ultima zi de mandat. Sunt și voi rămâne activă. Se pot aștepta colegii din instituțiile din țară să fiu și mai curioasă acum că am mai multă liniște ca să mă uit peste informațiile cerute. Să vă așteptați la multe informații utile aici.

Inclusiv despre campania PNL București care se desfășoară în online exact așa cum suntem noi – cei din PNL București: decenți, serioși, cu determinarea de a face treabă pentru Capitală.
Voi urma tratamentul indicat”, a scris Violeta Alexandru pe Facebook.

Sursă foto: Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu