Într-o postare pe pagina personală de Facebook, Mihai Mărgineanu, în vârstă de 51 de ani a declarat că a fost infectat cu noul coronaviurs, atât el cât și soția sa.

Se pare că artistul a fost depistat pozitiv chiar înainte cu o zi să plece în vacanță. Mihai Mărgineanu susține că nu a avut simptome, a avut o formă foarte ușoară și nu a avut nici complicații.

Totodată, acesta a mai declarat că i s-a făcut o evaluare, iar toate analizele au ieșit bine, artistul susținând că a fost profund impresionant de organizarea din spitalul Matei Balș.

”În jur de 15 aprilie, m-am infectat cu Sars-Cov (adică am făcut Covid) exact înainte cu o zi să plec în vacanță cu ai mei. Fără simptome, o formă ușoară și fără complicații. Am mers la Matei Balș pentru evaluare, am făcut toate analizele, care m-au impresionat chiar și pe mine și s-a decis că sunt în regulă.

Am fost chiar foarte placut impresionat de organizarea medicală și spitalicească de la Balș!”, a scris Mihai Mărgineanu pe Facebook.

I-a fost rău după câteva zile

După câteva zile de la infectare, artistul a povestit că a început să se simtă rău, însă a urmat un tratament medicamentos și s-a odihnit cât a putut de mult. El a mai adăugat că după două săptămâni de la infectare a reușit să se vindece complet și să depășească cu bine virusul.

”După aia mi-a fost rău și nu mi-a mai plăcut. M-a durut capul și m-am simțit mahmur mai multe zile. Dar am urmat un protocol medical, am dormit, am râs mult cu fii-mea și cu mama fii-mea, adică ea (că și ea a comis-o cu aceeași boală și același tratament).

După care ne-a trecut! În două săptămâni am plecat cu toate alea în ordine și cu masca pe meclă pe unde a vrut mușchiul nostru”, se mai arată în mesajul postat de Mihai Mărgineanu.