Unul dintre cei care au reacționat negativ la momentul cu manele de la Gopo a fost Mihai Mărgineanu, iubitul actor care joacă în serialul „Las Fierbinți”.

Mircea Badea i-a criticat, în stilul său carcateristic, reacția lui Mihai Mărgineanu, spunând despre acesta că nu are o carieră impresionantă în lumea filmului.

„Băi, deci, eşti nebun? Acum realizez şi eu că Mărgineanu este forţă. Bă tăticule, poate am lipsit eu la prestaţia artistică. Băi, ai jucat cumva în „Richard al III-lea” şi am lipsit eu de la reprezentaţie? Nu că, uite, Bendeac zice că el a jucat „Richard al III-lea”. Nu am văzut, cred, dar totuşi de la „Richard al III-lea” la „Băieţi de oraş” e o trecere destul de abruptă, dar e o trecere totuşi. Da, Mărgineanu, zi tu, ai jucat cumva asta? Nu că, Richard al III-lea e tare rău. Ai văzut ce harneală avea Richard al III-lea? ce zicea? harneală. A scris-o Shakespeare”, a spus Mircea Badea.

După momentul cu manele de aseară de la Gala Gopo, Mihai Mărgineanu a făcut o postare pe Facebook în care a criticat evenimentul.

”Aseara, la Gopo, organizatorii au adus pe scena o hidoasa trupa de manele.

Aseara, la Premiile Gopo, cel mai cu staif eveniment al culturii cinematografice romanesti, organizatorii au adus pe scena o trupa formata din niste rromi plinuti si cu ‘maiouri’ peste burti nesimtite care au ‘facut un program’ de manele.

Aseara la Premiile Gopo am vazut varfuri ale culturii noastre aplaudand stingheri si din bun simt o trupa de manelisti.

I-am simtit stingheri si speriati, ca pe timpul comunismului cand trebuia sa aplauzi ca ca sa te vada securistul cum ca nu esti retrograd si destabilizator.

Aseara, la Premiile Gopo, vazand atata subcultura injectata in cultura m-am convins ca Romania este in metastaza stadiul final si ca nu mai apucam nici tratamentul paleativ.

Eu macar am unde sa ma duc. Dar voi?” a scris Mihai Mărgineanu, pe Facebook.

Organizatorii au precizat că şi-au dorit ca Gala din 2019 să reprezinte o pledoarie pentru diversitate, acceptare şi toleranţă.