Lumia 435 este primul şi, în acest moment, cel mai accesibil model Lumia din seria 400. Smartphone-ul are un ecran de 4 inch, procesor de 1,2 GHz, dual core, 1 GB RAM, 8 GB spaţiu de stocare, cameră principală de 2 MP şi secundară VGA, Wi-Fi şi Bluetooth.

Lumia 532 are un ecran de 4 inch, procesor cu patru nuclee 1,2 GHz, 1GB memorie RAM, 8 GB spaţiu de stocare, cameră principală de 5 MP şi secundară VGA şi sistem de operare Windows Phone 8.1 cu Lumia Denim.

Modelele Lumia 435 şi Lumia 532 vor începe să fie comercializate în februarie pe anumite pieţe cheie din Europa, APAC și IMEA. Ambele terminale vor fi disponibile în culorile verde aprins, portocaliu aprins, alb şi negru, şi vor putea fi achiziţionate în variantele single SIM şi dual SIM, cel mai nou setup de SIM venind, de asemenea, echipat cu Smart Dual SIM pentru gestionarea facilă a apelurilor şi mesajelor text oricare ar fi numărul de apel folosit. Preţurile pot varia în funcţie de piaţă şi de operator, dar este estimat a se situa în jurul valorii de 69 euro înainte de taxe şi subvenţii pentru Lumia 435, şi în jurul valorii de 79 euro înainte de taxe şi subvenţii pentru Lumia 532.

Te-ar putea interesa și: