Procurorul districtual adjunct din Los Angeles, David Walgren, susţine că avocaţii doctorului Conrad Murray, acuzat de omucidere involuntară în legătură cu moartea artistului, intenţionează să folosească această teorie în apărarea sa.

Walgren a făcut cunoscut acest lucru cu ocazia unei audieri desfăşurate miercuri în cursul căreia unul din avocaţii dr Murray s-a contrazis cu procurorul în problema cine este îndreptăţit să testeze reziduurile din cele două seringi găsite în dormitorul cântăreţului.

"Mi se pare clar că apărarea operează în baza acestei teorii, că Michael Jackson s-a sinucis. Nu vor s-o spună, dar asta-i direcţia în care merg" – a afirmat procurorul Walgren.

În ce-l priveşte, avocatul Michael Flanagan a declarat că în organismul lui Jackson s-a găsit o cantitate uriaşă de propofol, dar clientul său susţine că i-a dat doar 25 miligrame din anestezic.

Walgren a indicat că apărarea a stabilit o versiune a desfăşurării lucrurilor conform căreia artistul s-a sinucis injectându-şi singur alte doze de propofol şi a făcut acest lucru în timp ce doctorul Murray ieşise din camera lui pentru două minute, până la toaletă, explică ziarul britanic.
SURSA: Agerpres