Biletul unic 60 minute va costa 5 lei, iar biletul cu 10 călătorii de câte 60 minute pentru fiecare călătorie va ajunge la 34 de lei. 

De asemenea, va fi disponibil şi abonamentul de o zi valabil pe liniile urbane RATB şi de metrou, care va fi pus în vânzare la preţul de 17 lei, conform proiectului. 

"Abonamentul de o zi valabil pe liniile RATB şi Metrorex SA permite un număr nelimitat de validări, atât la RATB, cât şi la Metrorex SA, are valabilitate 24 de ore începând cu ora şi minutul la care se face prima validare şi permite călătoria până la capătul liniei la RATB sau până la ieşirea din staţie de la Metrorex SA", se menţionează în anexa care însoţeşte proiectul de ordin. 

Aceste bilete unice vor fi încărcate pe suport contactless ultralight şi vor putea fi validate, atât la porţile de acces din staţiile de metrou, cât şi la validatoarele din mijloacele de transport de suprafaţă. 

"Menţionăm că implementarea acestor titluri de călătorie a fost agreată prin Acordul de principiu privind oferta tarifară integrată pentru sistemul de transport public din municipiul Bucureşti semnat de primarul general al municipiul Bucureşti, doamna Gabriela Firea şi de ministrul Transporturilor, domnul Felix Stroe, în data de 29 noiembrie 2017", se precizează în instrumentul de motivare. 

AGERPRES