Într-un interviu acordat luni seară pentru Pro TV, Andreea Esca a recunoscut că atât ea, cât şi soţul şi băiatul ei au fost depistaţi pozitiv cu COVID-19 şi au fost internaţi în spital, acolo unde Alexandre Eram se află în continuare, el fiind cel mai serios afectat de temutul virus.

“Da, am fost bolnavă de COVID-19, atât eu cât și soțul meu cât și unul dintre copii (…) niciodată nu te aștepți să ți se întâmple ție”, a declarat Esca. Totul a pornit când a văzut că soțul ei a făcut febră foarte mare: “Am asociat simptomele cu o problemă gastrică la soțul meu”. Andreea Esca a avut primele simptome după cinci zile. Aceasta a declarat că inițial a avut un test negativ. “Primul simptom a fost că mi-am pierdut mirosul. Găteam ceva și n-am mai simtit mirosul de usturoi ceea ce era foarte ciudat”, a continuat ea. Așa că a decis să facă testul din nou și a ieșit pozitiv. Vedeta Pro TV credea că avea ”roșu în gât”, dar nu s-a speriat pentru că îl face frecvent.

În timpul interviului emoţionant, puţini români şi-au dat seama de mesajul secret pe care a dorit să-l transmită vedeta Pro TV. Fiind atenţi să-i asculte toate cuvintele, nu mulţi au observat ce scria pe tricoul purtat de Andreea Esca luni seară. Mesajul pe care prezentatoarea tv a dorit să-l transmită, în mod sigur familiei sale şi poate şi tuturor românilor care o priveau, a fost “Dragoste”.

Prin ce clipe îngrozitoare a trecut soţul Andreei Esca?

Vedeta Pro TV a mai povestit, luni seară, despre clipele grele prin care a trecut soţul său, Alexandre Eram, în vârstă de 50 de ani, după ce a fost depistat cu coronavirus.

“Avem în minte acest lucru, că forma gravă a bolii o fac doar acei oameni care au niște boli cronice, care au alte probleme anterioare, care, nu știu, sunt supraponderali și așa mai departe. Ei bine, iată că Alex, care este un bărbat de 50 de ani, fără niciun fel de boală cronică, un om care nu fumează, face sport, duce o viață foarte ordonată, nu face niciun fel de exces, iată că a făcut cea mai gravă formă dintre noi trei. Și m-am trezit, pentru că eram încă acasă, în momentul în care fiul meu mi-a dat telefon într-o dimineață și mi-a spus: mama, să știi că pe tata l-au dus la Terapie Intensivă.

Și în momentul ăla pur și simplu s-a dărâmat cerul peste mine. Pur și simplu nu înțelegeam, nu-mi venea să cred. Simțeam că leșin și că trebuie să ajung repede undeva să-mi revin, pentru că nu înțelegeam cum a putut să cedeze organismul unui om atât de puternic. Și el este un om puternic nu numai fizic, dar și psihic. Este un om care face toate sporturile extreme din lume, care nu se sperie de nimic, căruia nu îi e frică de nimic. Și tocmai el să pățească atât de rău. Adică plămânii lui au fost extrem de afectați într-un timp extrem de scurt. Organismul a reacționat violent într-un timp extrem de scurt și foarte repede a ajuns la Terapie Intensivă, unde a stat foarte multe zile, unde a avut nevoie de ventilație mecanică non-invazivă.

A ajuns dintr-un om extrem de puternic și de sănătos, îmi spunea, atât cât mai putea să vorbească, până când a avut acea mască, practic nu mai ai cum să vorbești, dar atâta timp cât a putut să vorbească și să comunicăm, îmi spunea tot timpul nu mai pot, nu mai pot, este groaznic, cred că așa arată iadul! Nu mai pot!”