Mesaj emoţionat din partea unei românce, postat pe pagina oficială de Facebook “RO Vaccinare”!

Ce spune despre vaccinare o doamnă care suferă de mai multe boli, însă a mers deja să se imunizeze şi cu doza 3?

Duminică seară, pe pagina “RO Vaccinare”, a fost publicat mesajul unei doamne, care spune că suferă de mai multe boli şi le recomandă tuturor celor care sunt în situaţia ei să discute cu medicii şi să asculte de sfaturile acestora, nu de “gura lumii şi a Facebook.”

Ea atrage atenţia că au murit milioane de oameni din cauza COVID-19 la nivel mondial şi mulţi dintre ei au avut chiar bolile pe care le au şi mulţi dintre cei care se tem acum să se vaccineze.

“Dacă luați boala (COVID-19 – n.red.), s-ar putea să nu vă fie chiar bine”, afirmă femeia.

Ea mai spune că s-a vaccinat deja cu trei doze, fără a avea nicio reacţie adversă, iar toţi membri familiei sale, cu vârste între 12 şi 96 de ani, sunt vaccinaţi cu cel puţin două doze, fără a fi avut reacţii adverse.

“Mă îndoiesc că sunteți chiar cu gânduri bune pe aici”, le mai transmite doamna celor care distribuie comentariile făcute de Diana Şoşoacă şi se bucură de manifestaţiile antivaccinare.

Postarea integrală de pe pagina “RO Vaccinare”

“De citit! Mesajul unei doamne pentru toți cei care suferă de anumite boli.

“Nu sunt medic, dar o parte din bolile pe care le aveți le am și eu, plus altele.

Nu sunt medic, așa că singurul sfat pe care pot să vi-l dau este să discutați aceste aspecte cu medicii dumneavoastră (de familie, cardiolog, diabetolog și cine vă mai consultă) și să faceți ce vă învață ei. Mai pot să vă sfătuiesc să selectați mai mult sursele din care să vă informați, mergeți mai mult pe cele oficiale decât pe gura lumii și a Facebook. Apoi puneți în balanță care risc e mai mare…

De vaccinat s-au vaccinat câteva miliarde de oameni.

De covid sunt morți de ordinul milioanelor și mulți au avut tocmai bolile de care suferiți dumneavoastră.

Dacă luați boala, s-ar putea să nu vă fie chiar bine.

În plus, dacă vă aduceți aminte, când a început campania, cei care aveau boli cronice precum diabet, cardiovasculare, aveau prioritate la vaccin, tocmai pentru că riscul de a muri dacă făceau boala era foarte ridicat.

Repet: discutați cu toți medicii care vă tratează, precum și cu un medic de la centrul de vaccinare.

Eu am făcut trei doze, fără nicio reacție, nici măcar durere la înțepături.

La fel au suportat și toți din familia mea, suntem vaccinați toți, între 12 și 96 de ani, cu cel puțin două doze, fără reacții…

M-am uitat pe profilul unora… Văd  că distribuiți la greu învățăturile lui madam Ș, vă bucurați de manifestațiile antivaxx… Sincer… Mă îndoiesc că sunteți chiar cu gânduri bune pe aici.”

Simona Daniela A.”