Miercuri, pe 23 iunie, Andreea Bălan a împlinit 37 de ani, iar vedeta se relaxează într-o vacanţă binemeritată în insula Poros din Grecia, după cum se poate vedea în fotografiile postate pe contul ei de Instagram.

Andreea Bălan şi Tiberiu Argint nu-şi mai ascund dragostea

Nu este singura excursie de luna aceasta: în urmă cu două săptămâni, Andreea a fost la un hotel de 5 stele din Egipt, alături de familia ei.

Cel mai frumos mesaj l-a primit de ziua ei chiar de la iubitul său, Tiberiu Argint (36 de ani). Acesta nu s-a mai ascuns şi a postat pe contul său de socializare ceea ce pare a fi prima fotografie în care cei doi apar împreună şi nu îşi mai ascund relaţia.

Andreea a fost discretă până acum în ceea ce priveşte povestea de dragoste pe care o trăieşte alături de Tiberiu. “Vreau această latură a vieţii mele să o ţin pentru mine”, declara ea, într-un interviu recent.

“La Mulţi Ani iubita mea!”, este mesajul care însoţeşte fotografia postată de Tiberiu Argint.

Sursă foto: Instragram

“Îmi petrec ziua alături de prieteni dragi, înconjurată de iubire și mă simt minunat”

Şi Andreea Bălan a postat câteva fotografii pe Instagram zilele acestea, inclusiv una în care apare cu un mic tort pe care l-a primit de ziua ei de la prietenii cu care se află în vacanţă.

Cântăreaţa a ţinut să transmită şi un mesaj, cu ocazia aceasta:

“Fiecare an care trece adaugă peste noi experiențe unice. Important este cu ce rămânem din aceste trăiri, câtă înțelepciune adunăm și ce lecții învățăm.

Pentru mine, vârsta este doar un număr, am un suflet de copil și trăiesc toate momentele cu emoții și sentimente puternice.

De ziua mea, îmi doresc doar sănătate și iubireee. Îmi petrec ziua alături de prieteni dragi, înconjurată de iubire și mă simt minunat.

Mulțumesc tuturor celor care ați fost mereu alături de mine! Va iubesc, va doresc sănătate și tot binele din lume”, a scris Andreea Bălan pe Instagram.

Sursă foto: Instragram
Sursă foto: Instragram