Ion Măceșanu e rupt de durere. Acesta plînge după micuța Alexandra, dar nu-și pierde speranța. E convins că fata lui este în viață. „Am speranțe și vom avea. Familia și prietenii. Ne rugăm cu toții. Sperăm cât mai repede să avem un răspuns. Mi s-a spus să aștept. Am adus o pereche de încălțăminte. Le transmit pe viitor să fie mai atenți și să dea cât mai precis. Poate le-a scăpat ceva. Nu doresc la nimeni să treacă prin ce trecem noi. Le doresc sănătatr. Nu avem nevoie de consigliere psihologică. Ne străduim să fim tari cât vom putea”, a spus Ion Măceșan.

Și asta nu e tot. Tatăl Alexandrei a dezvăluit discuția avută la telefon cu presupusul criminal și i-a transmis acestuia un mesaj precum un blestem. „Am primit telefon că e bine că pleacă la mare, că pleacă în Anglia să muncească.

Dumnezeu să o aducă acasă. Dânsul, cu zâmbetul într-o parte, i-aș transmite să ardă în iad dacă a făcut așa ceva. Dacă a făcut! Dacă nu a făcut, Dumnezeu să-l aibă în pază. Vrem să găsim fata, în rest nu ne ajută cu nimic demiterile. Să vină să o aducă, așa voi trece peste tot. Să-I dea drumul. A spus căăl doare în gât că a băut apă rece când i-am spus să vorbească mai repede. „, a mai spus Ion Măceșanu.