www.itshop.ro
Magazin virtual (in engleza) al International Computer Group dedicat vanzarii componentelor pentru calculatoare. Ofera posibilitatea de a identifica un produs dupa categorie si/sau producator sau chiar direct, daca este cunoscut. Descrieri detaliate ale caracteristicilor componentelor si fotografii. Site-ul nu da detalii, inainte de a face cumparaturile, cu privire la modul in care se face plata si receptia produselor, garantia si nici despre firma care comercializeaza produsele, indicand doar un e-mail de contact.

https://musicshop.hbo.ro
Site al Media Services care, pe langa informatii si stiri din domeniul muzicii, ofera si posibilitatea comandarii on-line de CD-uri si casete cu muzica preferata. Oferta este grupata pe categorii de muzica. Se poate si cauta direct din prima pagina artistul sau titlul preferat. Livrarea se face prin posta, in termen de 7-28 de zile, iar plata se face prin ramburs cu mandat postal.

www.gameshop.ro
Site al Best Distribution SRL din Bucuresti, pentru vanzarea prin Internet a jocurilor pe calculator. Indica cele mai vandute zece jocuri. Se pot cauta jocurile pe categorii sau dupa cautare avansata. Jocurile sunt prezentate cu fotografii, scurte descrieri, comentarii si voturi. Comanda se poate face dupa crearea unui cont si confirmarea telefonica. Plata se face la ridicarea coletului.

www.topmagazin.ro
Magazin virtual al Belleflor SRL. Comercializeaza produse alimentare si nealimentare sistematizate in site pe categorii si prezentate cu fotografii. Ele pot fi regasite si cu ajutorul unui index sau se pot cauta cu diverse optiuni. Se accepta comenzi de minimum 400.000 lei, iar livrarea este gratuita in Bucuresti.

Articol realizat de Internetravel SRL.
Versiunea pe Internet a acestui ghid se afla la adresa www.Preturi.ro