Serviciile de marketing online se adresează tuturor companiilor, mici și mari care își doresc să își crească vizibilitatea. Având o vizibilitate mai mare pe Internet, vei avea implicit mai mulți clienți și mai mult profit.

Printre principalele tehnici de promovare în mediul online, enumerăm: crearea unui site, crearea de articole de calitate, optimizarea SEO, promovarea pe rețelele de socializare, email marketing, campaniile plătite de tip PPC și altele.

Sperăm că pentru început ați apelat deja la serviciile de realizare site. Orice afacere are măcar un site de prezentare. Vă recomandam să evitați agențiile mici ori freelancerii care vă oferă aceste servicii la prețuri extrem de mici. Pe termen lung veți ajunge să plătiți mult mai mult pentru servicii de optimizare site și repararea altor erori.

Optimizarea SEO va fi apoi al doilea pas esențial pentru promovarea afacerii. Unele companii nestiutoare își cheltuiesc tot bugetul de marketing pe reclame plătite tip PPC. Acestea vă pot aduce rezultate imediate, dar dacă nu le mai plătiți, nu veți mai avea nici un client. În cadrul optimizării SEO se urmăresc rezultatele de lungă durată. Site-ul dumneavoastră vă ajunge în mod natural în primele căutări. Se estimează că puteți avea și de până la 10 ori mai mulți clienți daca apareți în primele rezultate pe motoarele de căutare, decât din reclamele plătite.

Promovarea pe retelele de socializare poate funcționa de asemenea în cazul multor afaceri. Dar să nu ne focusăm toată atenția în această direcție. Nu toate acele persoane care vă devin fani pe pagina de business, vă sunt și clienți. Mulți antreprenori confunda „fanii” cu adevărații clienți.

Clienți fideli puteți căștiga spre exemplu în cadrul campaniilor de email marketing. Construirea unei astfel de liste de abonați vă garantează șanse de reușită mult mai mari. De obicei, persoanele care rămân în această listă de abonați sunt cu adevărat interesate de serviciile oferite. Cei dezinteresați nu s-ar fi abonat, ori s-ar fi dezabonat în scurt timp.

Agenția Mensis vă recomanda să profitați de toate aceste oportunități ale internetului. Accesând Mensis.ro veți întâlni o echipa de profesioniști pregătiți să vă promoveze afacerea. Vă așteptăm !