Pe 4 august, Meghan Markle împlinește 39 de ani, iar deși cei doi au renunțat la titlurile regale în urmă cu câteva luni. Familia regală a Marii Britanii i-a urat marţi „La mulţi ani!” ducesei de Sussex, soţia prinţului Harry, pe Twitter, într-un semn de prietenie după o perioadă mai agitată care a urmat mutării cuplului în Statele Unite, relatează Reuters, citată de agerpres.

Acest lucru se întâmplă, după ani întregi în care Casa Regală a evitat astfel de urări la adresa lui Meghan Markle.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

🎂🎈Wishing The Duchess of Sussex a very happy birthday! 📸 The Queen and The Duchess are pictured during a joint visit to Chester in 2018.

O postare distribuită de The Royal Family (@theroyalfamily) pe

Anul acesta însă, totul e diferit, pe contul oficial de Twitter al Palatului Buckingham, care ţine la curent publicul în legătură cu activităţile reginei Elisabeta a II-a şi a altor membri ai familiei regale, a fost postată o fotografie din 2018 a suveranei împreună cu Meghan, care a împlinit 39 de ani.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Happy Birthday to The Duchess of Sussex! 🎈 📸 PA

O postare distribuită de Clarence House (@clarencehouse) pe

Mesaje de la toată familia

Și tatăl lui Harry, prinţul Charles, dar şi fratele său mai mare, prinţul William, au postat mesaje de felicitare pentru Meghan.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Wishing a very happy birthday to The Duchess of Sussex today! 🎂🎈

O postare distribuită de Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) pe

Meghan şi Harry s-au mutat la Los Angeles împreună cu fiul lor, Archie, la începutul acestui an după ce au renunţat la îndatoririle regale în urma dezacordurilor cu ceilalţi membri ai familiei şi ca urmare a presiunii mediatice.

Harry, în vârstă de 35 de ani, a recunoscut că el şi William s-au îndepărtat, în timp ce Meghan s-a simţit „neprotejată” de familia regală pe când era însărcinată, conform documentelor depuse de avocaţii ei ca parte a acţiunii legale împotriva unui tabloid britanic.