Adriana Simionescu, fata lui Adi Minune, a oferit un moment, la Vocea României, care nu a fost pe placul tuturor celor care au urmărit celebra emisiune de divertisment. Ea face parte din echipa lui Horia Brenciu și a cântat în semifinala de la Pro TV.

„Nu! Voce slabă! Urlă! Nu interpretează! Se simte frustrarea si disperarea copilului căruia nu i se refuză niciodată nimic, nimic. Arogantă și înfumurată! Păcat de piesă. Nu i se potrivea deloc. Poate o baladă sau o piesă balcanică o prindea…”, a comentat unul dintre telespectatori pe pagina de Facebook de la Vocea Romăniei.

Brenciu a fost făcut praf

Un altul a continuat imediat: „Îl credeam pe Brenciu imparțial dar m-am înșelat. Poate tăticu’ fetei îi mai cântă pe la vreo paranghelie, gratis. Hai Horia, fugi la antene că acolo șmecheria chiar este la ea acasă”.

Comentariile au continuat să curgă: „Momentul a fost slab. Melodie masacrata de o voce care „patina” absolut neplăcut. De accesele de „tupeu” tipic etniei mai bine ma abțin…” sau ”Prea încrezută în comparaţie cu prestaţia si falseturile. Se vede deja finalistă. Cât despre Brenciu şi ceilalţi antrenori sunt dezamagită de felul în care îi ţin isonul”, au fost câteva dintre reacții.

Un alt telespectator și-a declarat revolta, spunând: „Nu cred ca are voce pentru nivelul acesta de competiție,au fost concurenti de o mie de ori mai buni care meritau intradevar sa fie macar in semifinala, dar asta e emisiunea ce sa ii faci”.