Din datele companiei reiese că pentru acest proiect, clădirea a fost transformată păstrând valoarea de simbol al Bucureștiului și elementele Art Deco ale fațadei exterioare pentru a reda atmosfera orașului din perioada interbelică. ”Elementele moderne au fost integrate pentru a păstra specificul brandului”, se arată într-un comunicat de presă. 

“Cobălcescu devine cel mai reprezentativ Concept Store din rețeaua noastră. Este un proiect unic pe care îl vom dezvolta în continuare,” spune Adrian Nicolaescu, VP Marketing Mega Image.  

Clădirea în care se află noul Concept Store Cobălcescu a fost construită în perioada 1928 – 1935, proiectată de arhitectul Arghir Culina, având funcția de garaj cu atelier auto, denumită în acea perioada Garajul "Mihăescu”. Pe parcursul anilor, clădirea a suferit mai multe modificări şi reconstrucţii. În prezent, clădirea este structurată pe patru niveluri (parter şi trei etaje) cu o suprafaţă desfăşurată de aproape 6.000 mp. 

”În procesul de reconstrucţie pentru reconversia funcţională din garaj şi service auto, în spaţiu comercial au fost implicate trei birouri de arhitectură. Noul Concept Store ocupă toate nivelurile clădirii, astfel: parcare laparter, parcare cu valet la nivelul 1, magazin la nivelurile 2 şi 3. În total, magazinul va avea 68 de locuri de parcare, din care 38 cu valet”, mai reiese din comunicatul de presă. 
De asemenea, Mega Image aduce pentru prima oară în România pizzeria Pane&Pomodoro, cu un produs emblematic al bucătăriei napoletane: pizza Margherita, alături de alte produse tipice din Napoli. 

Mega Image este cel mai mare lanţ de supermarketuri din România, cu o reţea ce cuprinde în prezent 600 magazine în Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte şi alte oraşe din ţară,