MedLife este primul operator medical din Cluj care pune la dispoziție soluții de ambulator, imagistică și laborator. Odată cu tranzacția de 55% a spitalul Humanitas din Cluj, aceștia au devenit primul operator național care deține o unitate spitalicească în Cluj.

„Intenționăm ca alături de partenerii noștri să dezvoltăm substanțial spitalul în perioada imediat următoare și să devenim cel mai mare furnizor privat de servicii medicale integrate din orașul Cluj”, a declarat președintele MedLife.

Pentru Humanitas, cooptarea cu MedLife reprezintă o rampă de dezvoltare a ambulatorului integrat și o ocazie de extindere a secției clinice de spitalizare continuă.

Spitalul Humanitas a fost deschis la sfârșitul anului 2016, fiind cel mai nou spital privat din Cluj-Napoca. Unitatea medicală oferă servicii de chirurgie endocrină,oncologică și reconstructivă și plastică.

Această achiziție este a 16-a pentru grupul MedLife, fiind și ultima anunțată.

MedLife este cel mai mare furnizor de servicii private de sănătate din România. Acesta a deschis și a achiziționat din anul 2009, 83 de unități medicale.