"Ne propunem ca în cadrul noii clinici să oferim toată gama de servicii de dermatologie: de la investigații specifice bolilor de piele, până la diagnostic și tratament, servicii de dermatologie estetică, iar în perspectivă vom oferi și chirurgie estetică", a declarat Viviana Iordache, medic specialist dermatolog, coordonatorul clinicii DermaLife.
În ceeea ce privește prețurile care vor fi practicate în noua clinică, aceasta a dat câteva exemple.
Astfel, un consult costă 120 de lei, în timp ce pentru repararea venectaziilor (vasele sparte) preţurile sunt undeva între 30 şi 400 de euro, în funcţie de locul și numărul lor.
Totodată, mărirea buzelor costă 263 de euro. Pe lângă tratamentele dermatologice deja consacrate, DermaLife aduce în Romania platforma eMax, soluția completă pentru o gamă largă de boli și probleme ale pielii.
DermaLife este al șaptelea Centru din rețeaua de centre ultraspecializate MedLife, celelalte fiind specializate în medicină materno-fetală și reproducere umană, psihiatrie și psiho-terapie, gastroenterologie, proctologie, osteoporoză, obezitate și boli tiroidiene, fiziokinetoterapie și recuperare medicală.
”Medicina privată intră într-o nouă etapă, aceea a centrelor specializate. După spitalul de pediatrie, a venit rândul clinicii de dermatologie, şi în curând va urma spitalul de ortopedie", a declarat Mihail Marcu, preşedintele consiliului de administraţie al MedLife.
MedLife, lider pe piața locală a serviciilor medicale private, își desfășoară activitatea în România din 1996, ajungând în prezent la nouă hyperclinici în București, Timișoara, Brașov și Arad, opt laboratoare proprii de analize, patru spitale în București, Arad și Brașov, trei maternități, 28 de centre medicale generaliste în București și în țară, șase centre cu specializare unică și în colaborare cu 135 clinici medicale partenere din țară.