„Această inițiativă strategică este extrem de importantă pentru MediHelp International. Piața asigurărilor de sănătate din Polonia este mai deschisă către produsele noastre, iar legislația susține dezvoltarea acestei industriii. Astfel, anticipăm o evoluție rapidă în următorii ani”, declară Zahal Levy, Președinte al MediHelp și MediSky International.

Într-o primă etapă, biroul comercial din Polonia, condus de Anna Jęczmyk în calitate de CEO, se va concentra pe dezvoltarea afacerii, vânzări directe și consolidarea relației cu brokerii, iar procesarea daunelor, reînnoirea polițelor de asigurare și informarea clienților vor fi gestionate de biroul de customer care din România. 

“Planurile noastre pentru piața din Polonia includ acoperirea costurilor medicale la nivel international, și estimăm vânzări de aproximativ 5 milioane de euro pentru următorii 5 ani. Strategia noastră se descrie prin ‘servicii medicale de top la prețuri accesibile’, astfel că planurile noastre de asigurare au cele mai competitive prețuri de pe piață”, adaugă Zahal Levy.

Planurile de asigurare medicală MediSky, disponibile pentru clienții polonezi, includ acoperire pentru îngrijire medicală cu spitalizare sau în ambulatoriu, asistență maternală, tratament pentru cancer și transplant, evacuare aeriană, acces în orice clinică din lume și servicii medicale de urgență, 24/7.