In perioada 27.10.2009 – 15.11.2009 pe magazinul online MediaDOT va avea loc un concurs cu premii oferite de AMD. Daca propui 3 configuratii de sisteme de calcul, pornind de la un procesor AMD si o placa video ATI, poti fi fericitul castigator al unuia din cele 3 procesoare oferite ca premiu de prestigiosul producator international de procesoare. Propunand o configuratie de calculator office, multimedia sau gaming ai sansa sa castigi unul din cele 3 procesoare AMD: AMD Athlon™ 64 X2 775, AMD Phenom™ II X3 740, AMD Phenom™ II X4 820.

Reprezentantii AMD au ales din nou MediaDOT ca loc de desfasurare al inca unui concurs dedicat pasionatilor de IT si gamerilor din Romania. Pentru a putea participa la accest concurs trebuie sa propui un sistem, o configuratie de calculator iar juriul format din specialistii AMD si MediaDOT te poate premia cu un procesor al marcii de renume mondial. Intrand in sectiunea din blogul magazinului online MediaDOT – http://www.mediadot.ro/blog/mediadot-si-amd-te-provoaca-la-concurs/ – vei putea face propunerile tale pentru cele 3 configuratii: un sistem office dedicat procesarii textelor si fisierelor de calcul tabelar, un sistem multimedia dedicat prelucarii fisierelor grafice, sunet si film si un sistem de gaming destinat sa suporte cele mai populare jocuri din acest moment.

Daca vei propune 3 sisteme, cate unul pentru fiecare sectiune (office, multimedia, gaming) vei avea 3 sanse de castig. Premiul pentru configuratia castigatoare a sectiunii office este AMD Athlon™ 64 X2 775, premiul pentru cea mai buna configuratie multimedia este procesorul AMD Phenom™ II X3 740, iar procesorul oferit premiu pentru cea mai performanta configuratie de gaming este AMD Phenom™ II X4 820.

In cazul propunerilor pentru sistemul office, componentele ce il alcatuiesc nu trebuie sa depaseasca suma de 1000 RON fara monitor, preturi luate de pe magazinul MediaDOT. Atunci cand propuneti componentele pentru orice sistem, va rugam sa adaugati si pretul acestuia din momentul respectiv, astfel incat configuratia fara monitor sa nu depaseasca 1000 RON in cazul sistemului office, 2000 RON in cazul sistemului multimedia si 3000 RON in cazul sistemului dedicat gamerilor.

Mai mult, sistemele castigatoare propuse de voi vor fi puse in vanzare de catre MediaDOT dupa terminarea concursului, in configuratiile respective, si vor fi la promotie in perioada sarbatorilor de iarna care urmeaza. Regulamentul concursului il gasiti la adresa: http://www.mediadot.ro/blog/mediadot-si-amd-te-provoaca-la-concurs/

Grupul de magazine online din care face parte MediaDOT impreuna cu binecunoscutul producator AMD sprijina mediul online romanesc, si prin actiunile lor doresc sa contribuie la dezvoltarea unui comert online eficient.