In perioada 30 noiembrie – 21 decembrie MediaDOT.ro impreuna cu binecunoscutul producator de antivirus Bitdifender organizeaza campania: “Mediadot.ro iti prezinta antidotul pentru gripa porcina!”, dedicata sustinerii cumparaturilor online in perioada premergatoare sarbatorilor de iarna.

Stim cu totii ca in aceasta perioada  avem parte de aglomeratie, cozi interminabile si de aici riscul sporit de imbolnavire. Exista si alternativa: cu un singur click clientii isi pot cumpara produsele multdorite direct de acasa, si le pot primi in 24 – 48 de ore de la confirmarea comenzii. In plus vor primi cadou o masca pentru a se proteja de virusii de afara si o licenta Bitdifender Internet Security 2010 pentru a-si proteja si calculatorul de temutii virusi informatici.

In fiecare zi suntem asaltati prin canalele mass media de stiri si amenintari ale virusului A(H1N1). Pentru a ne proteja ,spun specialistii, trebuie in primul rand sa evitam aglomeratiile. Cum facem acest lucru daca vin sarbatorile de iarna si suntem dornici sa facem cumparaturi, sa cautam cadouri pentru cei dragi? Solutia porpusa de MediaDOT.ro  impreuna cu producatorul de antivirus Bitdifender este “Sa cumparam online!”. Pe langa fatul ca vom fi feriti de virusi, vom acorda mai putin timp cumparaturilor, vom beneficia de costuri reduse , posibilitatea de alegere a cadourilor din multitudinea de oferte si livrarea la domiciliu a produselor comandate! Mai multe informatii aici http://www.mediadot.ro/special/gripa_porcina/gripa_porcina.html .

“In perioada 30 noiembrie – 21 decembrie clienti nostri pot sta linistiti in fotoliu si pot comanda orice doresc, nu au nici un motiv sa se ingrijoreze. Daca navigheaza  pe internet,  vor  fi complet protejati impotriva oricarui atac informatic, daca trebuie sa se deplaseze nu este nici o problema avem solutia si impotriva virusului traditional, o masca personalizata astfel incat vor fi si protejati si “admirati” declara Ana Mihailescu, Marketing Manager al magazinului www.mediadot.ro.

Mai mult, clientii magaziului www.mediadot.ro nu au de ce sa isi faca griji nici in ceea ce priveste livrarea produselor . Soferii  magazinului sunt vaccinati si testati astfel ca nu reprezinta nici un pericol pentru cumparator!

“Virusii informatici creaza probleme pentru utilizatori: calculatorul se blocheaza, se pot pierde fisiere importante sau date personale. Prin aceasta promotie, punem la dispozitia cumparatorilor licente BitDefender Internet Security 2010 care sa le ofere acestora protectie totala atunci cand navigheaza pe Internet sau fac cumparaturi online.” declara Carmen Capitanescu, Marketing Manager Romania, BitDefender.

Grupul de magazine online din care face parte MediaDOT impreuna cu binecunoscutul producator Bitdifender sprijina mediul online romanesc, si prin actiunile lor doresc sa contribuie la dezvoltarea unui comert online eficient.

Te-ar putea interesa și: