In plin sezon de vara, MarketOnline.ro lanseaza un concurs pentru clientii sai fideli, care va aduce castigatorului un super netbook Toshiba.

Concursul  “MarketOnline.ro iti readuce buna dispozitie” se va desfasura lunar, va avea acelasi regulament, insa premiile se vor schimba de la o luna la alta. Pentru luna iulie, MarketOnline va oferi castigatorului un Netbook Toshiba NB200.

Tot ce trebuie sa faca clientul MarketOnline pentru a castiga premiul pus la bataie in luna iulie, este ca in perioada 01 – 31 iulie 2010 sa cumpere cel putin un produs de pe site-ul  www.MarketOnline.ro si sa impartaseasca tuturor parerea sa  despre acesta pe forumul www.MarketZone.ro. Nu conteaza valoarea comenzii, nu conteaza tipul de produs cumparat! Expunerea care va trezi interesul cititorilor, care va avea un mesaj simplu si clar si care-i  va ajuta  astfel sa cunoasca mai bine produsele dorite, va primi un Notebook Toshiba NB200. Aceasta va fi aleasa in fiecare luna de un blogger foarte cunoscut care va juriza concursul cu multa obiectivitate, astfel incat acesta sa fie unul foarte transparent.