Neckarsulm/Ingolstadt –  o finala internationala desfasurata in 26 de limbi! 61 de echipe Audi din 35 de tari s-au intrecut pentru locul I in cadrul concursului international Audi Twin Cup. AUDI AG a invitat cele mai bune echipe de service si tehnic din toata lumea pentru a-si testa cunostintele si abilitatile intr-o competitie internationala.  

Echipele participante, formate din personal din  service, erau deja castigatoare inca dinainte de a se da startul finalei. Acestea au castigat finalele nationale ale concursului Audi Twin Cup si au fost chemate sa isi demonstreze cunostintele de specialitate la finala internationala a concursului Audi Twin Cup.
Sub sloganul “Shape the Future”- Finala Internationala Audi Twin Cup 2009 a avut loc in perioada 18-20 septembrie 2009 si s-a desfasurat pentru prima data la fabrica Audi de la Neckarsulm.

In cadrul concursului, echipele au convins juriul de capacitatile lor in situatii specifice de lucru, cum ar fi diagnoza unui Audi A8 si reparatia unui ambreiaj sau îndeplinirea sarcinilor ce necesită  cunostinte generale de produs. Fiecare echipă a trebuit să rezolve două probleme legate de specializarea sa, respectiv service sau tehnologie, precum şi să susţină un examen de comportament orientat spre client.
Romania a fost reprezentata pentru al doilea an consecutiv de catre echipa Autoworld din Cluj, care anul acesta a urcat pe podium pentru un premiu special din partea organizatorilor.

Audi Twin Cup a avut loc pentru prima data in 1996. La aceasta competitie pot participa toate service-urile Audi care au incheiat un contract de service cu AUDI AG. Cele mai bune echipe la nivel national se califica la finala internationala a concursului.