Joi, 25 martie, incepand cu ora 18:45, la Hotel Radisson-BLU, sala Caleano are loc prezentarea publica a programului Empretec Romania. Metoda de lucru a acestui workshop este fundamentata de catre David McClelland, profesor psiholog la Harvard.

Avantajele participarii la programul Empretec, cel mai intensiv workshop international destinat antreprenorilor, activ in 27 de tari, vor fi prezentate pe parcursul a 90 de minute interactive, intr-o atmosfera business casual.

Exista milioane de antreprenori, dar diferenta dintre profesionisti si amatori este data de Empretec.

In acest context, puteti afla cum gandesc cei mai experimentati traineri in domeniu, sa le adresati intrebari sau sa schimbati pareri.

Antreprenori care au beneficiat de Empretec  vor povesti, intr-un cadru informal, despre modul in care cariera si stilul de viata le-au fost influentate de participarea la program.

Sesiunea de drumming interactiv, care va si deschide prezentarea, va sparge rutina cu energia tobelor africane si a tuburilor muzicale colorate, pentru a intelege inca de la inceput care este ritmul si atitudinea pe care le impune programul Empretec.  Aflati printr-un altfel de limbaj, care este dinamica pe care trebuie sa o dati afacerii dumneavoastra.

Prezentarea se adreseaza antreprenorilor, managerilor, celor care planuiesc sa dezvolte un business propriu si care sunt atasati de conceptul „think out of the box” si sunt orientati catre rezultate si actiune.

Experienta pe care un om de afaceri o capata in 10 ani de lucru, prin studii, participari la diverse seminarii o dobandeste in aceste 9 zile de workshop intensiv si interactiv.

Certificatul international obţinut va permite un plus de punctaj pentru accesarea proiectelor finantate de Uniunea Europeană.

Un alt plus al programului este accesul la reteaua internationala de antreprenori, care numara 400.000 Empretecos si cea nationala de peste 800 absolventi.

Programul este  promovat de United Nations Conference on Trade and Development (UNCTAD), organizat de Asociatia pentru Antreprenoriat din Romania (APAR) si dezvoltat de David McClelland, profesor psiholog la Harvard.

EXTRA BENEFICII
         
Fiecare participant beneficiaza de un discount de 10% din taxa de participare la atelierul din luna mai sau poate castiga o bursa in urma tombolei din seara de joi, 25 martie.

Accesul la eveniment se face in baza confirmarii participarii dumneavoastra, la adresa de e-mail: office@apar.biz  sau la numarul de telefon:0722330758.
Mai multe detalii pe www.apar.biz