Compania va folosi și o nouă siglă, pentru o identificare clară a domeniului de activitate si a zonei de expertiză, cu câteva nuanțe care vin să sublinieze calitatea actului medical, emoție, feminitate și eleganță. Noile elemente vizuale se regăsesc şi în materialele de comunicare către clienți, cât şi în noile uniforme ale medicilor şi în amenajarea sălilor de primire a pacienţilor.

"Întreaga activitate MEDAS a fost ghidată încă de la începuturile sale de anumite valori care exprimă esența companiei, care însă nu erau până acum cristalizate într-un mesaj clar şi de impact pentru toţi pacienţii nostri. În acest moment, suntem bucuroşi să putem pune şi în cuvinte ceea ce noi ştiam de multă vreme despre MEDAS. Ne dorim ca toată lumea să ne vadă exact așa cum suntem: o alternativă demnă de luat în calcul în sistemul medical românesc, care răspunde nevoilor existente în acest moment pe piață. Da, este posibil să ai acces la investigații de ultimă generație și medici recunoscuți în domeniile lor de activitate, având totodată parte de transparență și de niște prețuri decente", a declarat Dr. Simona Iolanda Ateia, director general al lanțului de clinici MEDAS.

MEDAS, care estimează o cifră de afaceri de 28 de milioane RON pentru anul în curs, reprezentând un avans de 20% al cifrei de afaceri, a planificat o investiție de peste 450 000 de euro pentru acțiunea de rebranding.

"Acest pas este unul firesc în evoluția pe care ne-o propunem în următoarea perioadă, într-o piață aflată în acest moment în plină expansiune, cu un mare potential de creștere. Strategia noastră pentru următoarea perioadă va viza creșterea numărului de pacienți, prin intermediul unor investiții importante, prima dintre ele fiind construirea unui spital avand ca scop principal tratamentul chirurgical al afectiunior urogenitale, în valoare de 3 milioane de euro, pe care îl vom deschide la începutul anului viitor. Ne dorim în următorii 2 ani o creștere a cotei de piață MEDAS cu 5 puncte procentuale", a adăugat Simona Ateia.

MEDAS are în plan și deschiderea unor noi puncte de lucru în țară și în Bucuresti, dar și crearea unor Centre Medicale de Excelență pe specialități. Cel mai recent exemplu în acest sens este clinica MEDAS Feminis, specializată în medicina materno-fetală.

Cu o experienţă de peste şapte ani pe piaţa medicală privată, Centrul Medical MEDAS deţine în prezent şase clinici medicale: Professional, Unirea, Feminis, Titan, Gabroveni şi Piteşti, şase laboratoare (patru în Bucureşti, unul în Giurgiu şi altul în Piteşti), precum şi cinci departamente de radiologie şi imagistică medicală.

În momentul de faţă, Centrul Medical are peste 170 de cadre medicale, peste 745.000 de pacienţi beneficiind până la sfârşitul anului 2010 de serviciile medicale oferite în peste 30 de specialități medicale și chirugicale. În cadrul MEDAS activează şi un Centru de Excelenţă în Urologie pentru depistarea cancerului de prostată.