McDonald’s vine în întâmpinarea clienților și le oferă posibilitatea de a lua produsele preferate la pachet („take-away”) în 61 de restaurante din țară.

Astfel, clienții pot alege opțiunea care le este cel mai la îndemână: la McDrive, la pachet direct din restaurant sau din confortul casei, prin McDelivery.

McDonald’s a implementat cele mai stricte măsuri de igienă și siguranță, în conformitate cu noile reglementări și pentru a asigura protejarea tuturor angajaților și a clienților.

”Produse sigure pentru clienți”

”Cu multă responsabilitate și grijă pentru siguranța tuturor, le oferim clienților noștri încă o opțiune accesibilă pentru a se bucura de produsele preferate. Suntem foarte bine pregătiți din punct de vedere operațional, ne-am adaptat rapid și am implementat o serie de proceduri suplimentare pentru a răspunde noilor reglementări ale autorităților.

Fie că vorbim de comenzile la McDelivery, McDrive sau la pachet din restaurant, întregul proces de preparare, ambalare și predare a comenzilor este gândit cu foarte mare atenție pentru a oferi produse sigure și a susține protejarea echipei, clienților, precum și a curierilor.

Mă bucur să putem răspunde nevoilor clienților noștri și în această perioadă dificilă și vom continua să venim în întâmpinarea lor cu soluții rapide și sigure, așa cum am făcut-o întotdeauna,” a declarat Daniel Boaje, Director General Premier Restaurants România.

McDonald’s are implementate proceduri stricte de siguranță alimentară, igienă și dezinfectare, care respectă toate reglementările și recomandările autorităților. Accesul în restaurant este permis strict pentru a lua comanda la pachet.

Suprafețe dezinfectate cu o frecvență crescută

Spațiul din restaurant este delimitat cu marcaje, prin care să se asigure distanța minimă de 2 metri, precum și limitarea numărului de persoane prezente în restaurant.

Clienții au la dispoziție soluții dezinfectante la intrarea în restaurant, la casele de marcat, precum și o serie de materiale informative care prezintă toate regulile de siguranță.

De asemenea, pentru protejarea tuturor și în linie cu reglementările autorităților, clienții vor avea acces în restaurant doar cu masca de protecție. Toate suprafețele și spațiile din restaurante sunt dezinfectate cu o frecvență crescută, iar kioskurile de comandă sunt dezinfectate după fiecare utilizare.

Angajații McDonald’s poartă măști și mănuși, iar starea lor de sănătate este verificată în fiecare zi. Ca măsură de siguranță suplimentară, McDonald’s recomandă plata contactless de fiecare dată când este posibil, iar angajații lanțului de restaurante au fost instruiți pentru a înmâna comenzile pentru a reduce contactul cu clienții.

Produse comandate la pachet

Produsele McDonald’s pot fi comandate la pachet, din restaurant, la ferestrele express, la liniile McDrive sau prin serviciul McDelivery.

Trebuie precizat că, începând cu anul 2016, McDonald’s este parte a companiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare al restaurantelor McDonald’s din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania și Malta.

Premier Capital plc operează 156 de restaurante în locații importante, mai mult de jumătate dintre ele având McDrive și numeroase cafenele McCafé.

În România, McDonald’s este lider al pieței restaurantelor, cu 84 de restaurante în 26 de orașe.

Până în prezent, compania a investit peste 800 de milioane de lei în România, are 5.500 de angajați și primește zilnic peste 230.000 de clienți. În 2018 a fost desemnat cel mai bun angajator pentru al cincilea an consecutiv, conform AON România.