Kapsch BusinessCom  sprijină McDonald´s Austria în procesul de implementare a noului său concept pentru familii și echipează un număr de restaurante selecționate cu dispozitive Apple iPad instalate permanent.

Clienții se pot acum juca, naviga pe web sau utiliza diverse aplicații în mod gratuit. Cu ajutorul unui software dezvoltat de Kapsch special pentru acestea, dispozitivele sunt controlate centralizat, acestea putând fi cu ușurință resetate la configurările originale după utilizarea de către clienți.

De asemenea, angajații restaurantelor au la dispoziție o soluție simplă de mentenanță creată special în acest scop. „Telcomanda iPad” pentru smartphone-uri oferă angajaților o modalitate facilă de a controla cu telefonul mobil fiecare dispozitiv Apple și de a-l reseta, dacă este necesar.

 Această nouă ofertă va face restaurantele McDonald´s și mai atractive pentru familii, iar compania beneficiază la rândul ei de un noul canal interactiv de comunicare cu oaspeții săi.

Proiectul relizat în colaborare cu Kapsch face parte din noul concept McDonald´s adresat familiilor. Scopul este acela de a face restaurantele și mai atractive pentru familii cu ajutorul noilor oferte. În următoarele săptămâni, alte 15 restaurante vor fi echipate cu iPaduri.