Mercedes-AMG Project ONE

Marca Mercedes-Benz și-a onorat din nou istoria prin prezentarea unor vehicule spectaculoase. Pe lângă modelele de serie Clasa S Cabrio și Coupe, AMG G 65 și concepte futuriste precum EQ A, hala Damler de la IAA a avut o vedetă incontestabilă în Mercedes-AMG Project ONE, un vehicul care aduce tehnologiile din Formula 1 pe șosea și este menit să celebreze împlinirea a 50 de ani de către divizia sportivă AMG. Supercarul este propulsat de un sistem hibrid care dezvoltă 1.000 CP și împinge mașina de la 0 la 100 km/h în mai puțin de șase secunde.

 

BMW Seria 8 Concept

Viitor membru al segmentului de lux al mărcii bavareze alături de Seria 7, X7,  și i8, conceptul Seriei 8 va deveni vehicul de serie anul viitor și va reuni dinamica pronunţată cu luxul modern stabilind noi repere în segmentul coupé-urilor. Deși nu au fost dezvăluite date despre trenul de rulare este limpede că avem de-a face cu un adevărat bolid care înglobează tehnologii de top și un design dinamic.

Bentley Continental GT

 

A treia generație a modelului Continental GT are sub capotă un motor W12 TSI de 6.0 litri complet recalibrat, cuplat la o transmisie automată cu dublu ambreiaj și opt trepte. Exteriorul elegant și cât se poate de britanic este completat de un habitaclu în care luxul respiră prin fiecare por. Cum noul Bentley Continental GT împarte aceeași platformă cu Porsche Panamera este de așteptat ca luxul să se îmbine cu un nivel ridicat de sportivitate.

Ferrari Portofino

– Cel mai „ieftin” model Ferrari va costa 196.000 de euro

 

– Urmașul lui California lasă tehnologia pe planul secund, mizând pe combinația dintre preț și performanțe

– Oficialii italieni se așteaptă la vânzări de 3.200 de exemplare pe an

– Sub capotă se află un V8 care dezvoltă 600 CP

– Accelerația 0 – 100 km/h este realizată în 3,5 secunde.

(Articol publicat în Suplimentul Auto Capital apărut pe 25 septembrie 2017)

Citeşte şi:

Cu astfel de mașini electrice industria auto anunță viitorul FOTO

„Nebunia SUV” a ajuns la apogeu (2) FOTO

„Nebunia SUV” a ajuns la apogeu (1) FOTO

 

Roelant de Waard, Ford: Am lansat B-Max când monovolumele scădeau. EcoSport intră pe piaţă exact când segmentul său creşte puternic

Frankfurt Motor Show 2017: SUV-urile schimbă piaţa, iar electrificarea, afacerile industriei