Conform jurnalistului Ovidiu Zară autoturismul a fost scos la licitaţie de ANABI cu preţul de pornire de 1.033 lei

„Agenția Națională de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate (ANABI) vinde la licitație un Renault Megane care seamănă izbitor cu cel folosit de Gheorghe Dincă la răpirea Alexandrei Măceșanu și Luizei Melencu !!!!

Culmea, autoturismul vândut se află indisponibilizat în județul Olt.

ANABI a refuzat să îmi spună de la cine a fost indisponibilizat autoturismul.

Dacă se confirmă că este autoturismul folosit de Dincă la răpirea celor două copile, este din ce în ce mai clar că se dorește îngroparea definitivă a cazului. Altfel, acesta ar fi fost vândut doar la finalizarea procesului penal” scrie jurnalistul de investigaţie Ovidiu Zara.

În anunț este precizat că maşina este nefuncţională pe motiv că interiorul acesteia este demontat și deteriorat, iar locul de predare este localitatea Drăgănești-Olt, judeţul Olt.

 

Avocatul familiei Luizei Melencu a cerut instanţei oprirea vânzării maşinii: „Este încă o dovadă că procurorii au interesul să acopere acest caz”

„M-am uitat în dosar. S-a făcut o expertiză care arată că maşina nu a fost improvizată decât cu privire la geamuri, nu şi la deschizătorilor din spate. Prin urmare, ar exista posibilitatea ca această persoană care a răpit copiii şi conducea maşina să fi fost ajutată de un complice, ceea ce am spus de la început. Cred că se încearcă de către procuror să rămână în picioare acel scenariu absurd”, a declarat Carmen Obârşanu, avocatul familiei Melencu la România TV.